El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida deixa Instagram després de 12 anys: “Està sent un any de m..”
  • CA

Dulceida ha dit prou. L’abella reina de les influencers, la catalana que va crear tot aquest món al nostre país, deixa Instagram una temporada. Fa 12 anys que treballa en aquest món i que lluita contra les crítiques constants i els insults. Per primer cop, però, sent que necessita allunyar-se per agafar forces: “Avui faig una aturada, avui marxo. Necessito reconstruir-me, necessito abraçar-me i cuidar-me per tornar. Em sento perduda i necessito trobar el camí per recuperar la meva alegria i tornar a reconèixer-me, tornar a ser jo i tornar a estimar-me. Està sent un any de merda”. Així de contundent es mostra Aida Domenec, que aquests últims mesos ha decidit separar-se de la dona i ha patit la mort de la seva àvia.

“Dimarts va marxar la meva àvia per sempre i la trobo a faltar cada minut. Segueixo sense creure-m’ho i fa mal. Des de fa uns mesos estic rebent un assetjament constant a la xarxa sobre la meva relació, per part d’uns pocs que fan molt de soroll i també molt de mal a mi i a les persones que m’estimen. Per aquestes raons, per mi i per la meva salut mental, necessito parar”, reflexiona.

La jove influencer travessa un moment molt complicat en el que sent que no pot mostrar-se contenta i feliç a Instagram tota l’estona sense enganyar-se a si mateixa: “Sóc una persona molt forta i mai no vaig pensar que arribaria a sentir-me com em sento avui, però jo mateixa m’estic fent mal i no puc més. En alguns moments sóc la meva pitjor enemiga tot exigint-me i fent-me mal, estic segura que molts m’entendreu. A vegades no pots amb tot i has d’aturar-te, demanar ajuda i prioritzar la teva salut mental“.

Una estratègia que prenia la seva companya de professió Laura Escanes fa només un parell de setmanes. Dulceida promet que tornarà: “Serà estrany, però quan torni us ho explicaré tot. Fa 12 anys que dono guerra per aquí i que comparteixo molt de mi cada dia, acompanyada sempre pels millors, una família de preciosos plena d’amor. Sóc una dona forta, però sento que ara mateix estic carregant amb moltes coses i això no pot ser una càrrega més perquè no em sento amb forces. Espero tenir-les al setembre i tornar amb el meu somriure, la meva veu repel·lent de bebè, molt d’amor a donar-vos i aventures per viure. Us estimo sempre“. Un comunicat que ha preocupat els seus seguidors, però que ràpidament s’ha omplert de bones vibracions i missatges d’ànims.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: juan a agost 23, 2021 | 19:54
    juan agost 23, 2021 | 19:54
    Breve reflexión de 6 minutos sobre las redes sociales y la salud mental: https://www.youtube.com/watch?v=0kNVmqTW5gs Espero que le sirva de ayuda a alguien.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa