Dulceida plora la mort de l’àvia en un comiat colpidor: “Una estrella més al cel”

La 'influencer' s'ha acomiadat de la seva àvia amb un missatge molt maco escrit en català

Dulceida se sincera amb els seguidors en els bons i mals moments. Convertir-se en la influencer més seguida d’Espanya no ha estat fàcil, però ara que ho ha aconseguit intenta agrair el suport amb la màxima transparència. És per això que aquesta nit ha volgut compartir la mort de la seva àvia, a qui sempre es referia com “Anita Dinamita”. En aquests anys de personatge mediàtic ha presentat l’àvia en diverses ocasions, per això ha fet tant de mal conèixer aquesta notícia. Dulceida s’ha acomiadat d’ella en un post ple de fotografies amb ella i un missatge molt tendre amb parts en català: “Iaia, no m’ho crec. Avui has marxat i no saps com et trobarem a faltar. La meva Anita Dinamita, la més alegra, amb el seu riure contagiós, simpàtica fins a dir prou, enamorada de la seva família, valenta i forta. Fins a l’últim moment enamorant a tothom que la coneixia. Us juro que no podia imaginar que això passaria mai, perquè hauria de ser eterna i fa molt de mal. Gràcies per ser la millor àvia del món. Sempre et recordarem així, única. T’estimo infinit. Una estrella més al cel, ara ja estàs descansant amb l’avi”.

Poc després compartia una fotografia del capvespre que acompanyava de la icona del colom de la pau i d’una estrella: “Sempre”. Els posts s’han omplert de comentaris d’amics famosos i seguidors anònims que han volgut donar el condol consolar Dulceida, que ha perdut una de les dones de la seva vida.

Una mala notícia que ha tret el millor de les persones que la coneixen, que han deixat les crítiques i els comentaris negatius de banda.

Nou comentari