Laura Escanes pren una decisió radical que inquieta els seguidors

La 'influencer' catalana ha fet un anunci que ha amoïnat molt els seus fans, preocupats pel seu estat

Laura Escanes està acostumada a rebre crítiques des que sortís a la llum la seva relació amb Risto Mejide. Ser influencer no és fàcil especialment pels comentaris negatius que pots arribar a rebre constantment, un clima molt tòxic que pot acabar afectant psicològicament. En el cas de la catalana, aquesta allau d’insults i faltes de respecte li és especialment dura. Aquests últims dies ha estat molt intensa a la xarxa, tot publicant un munt de fotos de les vacances familiars a Menorca i Puigcerdà. El problema? Que els detractors han optat per criticar-la sense pietat. L’últim exemple? En un preguntes i respostes que alguns aprofitaven per deixar-la verda: “Com pots estar amb un home tan gran i estrany? Perquè et va bé per a les teves operacions i això, no?” o “Que se sent al ser la sugar baby de Risto?” són només algunes de les que ella ha denunciat.

Laura Escanes, farta de les crítiques que rep des de fa anys / Instagram

També han criticat la manera que té de vestir a la seva filla, una pressió que l’ha fet explotar. La jove no pot més i ha decidit allunyar-se de les xarxes una temporada: “Estaré desconnectada unes setmanes. Moltes coses en poc temps i no puc fingir que sóc forta sempre. Us estimo”, deia a Twitter. Una decisió dràstica que ha fet mal als seus seguidors més fidels, preocupats per ella. Poc després, la influencer barcelonina destacava la importància de cuidar l’estat anímic: “Recordeu que el més important és la salut mental de cadascú. Em són igual les visites, l’abast o el moment que sigui si no estic bé. Cuida’t per donar el millor de tu quan estiguis preparat”.

Una noia qüestionada i criticada que opta per fer una aturada per deixar enrere tan maldat i ressentiment.

Comentaris

    Tal com raja 11/08/2021 4:21 pm
    Tranquil·la, Laura, no et trobarem a faltar.
    M'importa una merda 11/08/2021 7:32 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari