El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detinguda la banda de lladres que va assaltar i agredir a Carla Barber
  • CA

Bones notícies per a Carla Barber, parella de Diego Matamoros. Segons publica ‘El Mundo’, la policia espanyola i la guàrdia civil han detingut la perillosa banda de lladres magribins que ha robat, al menys, a quatre empresaris madrilenys pel mètode del ‘mataleón’ i que actuaven per encàrrec i amb “extrema violència”. Entre les seves víctimes es troba precisament Carla Barber, cirurgiana plàstica de 30 anys i propietària de tres clíniques d’estètica, Miss Espanya Univers. A la doctora la van assaltar el passat mes de setembre al portal del seu domicili de Madrid i li van robar diversos objectes per valor de 50.000 euros després deixar-la inconscient.

Es creu que no es va tractar d’un assalt casual i els agents sospiten que van seguir a la cirurgiana per petició expressa d’algú per robar-li. Segons el mateix diari, en el moment de la detenció un dels suposats autors dels robatoris es va atrinxerar amb un ganivet en un balcó amenaçant amb llençar per la finestra el nadó d’un familiar que havia raptat com a ostatge al seu domicili de Parla. Les dues primeres detencions es van produir dimarts passat, i els agents busquen a més implicats en els assalts.

Se’ls atribueix també el robatori amb la clau del ‘mataleón’ a un empresari xinès al polígon Cobo Calleja de Fuenlabrada i a una dona empresària en el municipi de Valdemoro.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa