El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dani Mateo, positiu en coronavirus
  • CA

La baixa de Dani Mateo al capdavant de Zapeando ha sorprès els teleespectadors de La Sexta aquest dilluns. El presentador català no havia anunciat que s’agafava vacances i tampoc no havia donat cap indici de la seva desaparició a la xarxa. Ha estat la seva companya, Lorena Castell, qui ha confirmat el que molts sospitaven… Dani Mateo ha donat positiu en coronavirus i haurà d’estar aïllat uns dies: “Com us podeu imaginar, Dani no hi és per culpa del maleït animaló. Li enviem un petó i des d’aquí dir-li que desitgem que es recuperi aviat”.

Poc després, era ell qui agraïa els ànims que ha rebut des de llavors: “Gràcies a tots pels vostres missatges d’estima. El pitjor està sent el confinament. Pel que fa a la resta, imagino que gràcies a les beneïdes vacunes això està sent com un refredat però sense el “com”. Estic desitjant tornar a entrenar amb l’equip. Un petó amb mascareta per a tots”. D’aquesta manera, Dani Mateo afegia un toc d’humor al comunicat amb el que confirmava el seu contagi i, alhora, explicava quins són els seus símptomes. De moment sembla que només tindria mocs i tos, una mena de refredat que, afortunadament, no li està comportant més seqüeles.

Dani Mateo no estarà a Zapeando aquests pròxims dies / La Sexta

No ha donat detalls sobre els dies que porta aïllat o quan s’hauria contagiat. És per això que encara no hi ha una data al seu retorn a la televisió, encara que se suposa que no serà abans els 10 dies d’aïllament que comporta donar positiu en Covid. D’aquesta manera, el català se suma a la llista de famosos que s’han contagiat durant aquests primers dies del 2022. L’últim en anunciar-ho, de fet, també es tracta d’un presentador conegut; en Risto Mejide. Tots dos són baixa dels respectius programes que presenten, els que s’han hagut d’adaptar a la situació i ja han buscat substitutes per a ells.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa