Risto Mejide, positiu en coronavirus per segon cop en sis mesos

Risto Mejide torna a estar contagiat de coronavirus. El presentador català i la seva dona, la influencer catalana Laura Escanes, han passat uns dies esquiant amb els fills i un grup d’amics, unes vacances que han tingut conseqüències. Ha estat aquest diumenge quan Risto ha anunciat que ha d’aïllar-se: “Boom. Quin regal de Reis. Des d’ahir abatut i amb febre. Ara sembla que també ens porten òmicron, abans ens portaven carbó. Doncs res, toca confinar-se. Després de 24 hores em trobo molt millor. Cuideu-vos molt i vacuneu-vos, vinga”. Això sí, ha volgut enviar un missatge als negacionistes: “Per a aquells que encara creuen que les vacunes no serveixen de res, per enèsima vegada, la vacuna no evita que et contagis, però sí que evita els símptomes greus i en dono fe, que faig col·lecció de variants”.

Risto Mejide torna a ser positiu en coronavirus / Instagram

Un contagi que arriba sis mesos després de l’últim, quan el presentador va contagiar-se per primera vegada: “Després d’haver esquivat les quatre primeres onades i haver passat més d’un any treballant gairebé cada dia i sense contagis. Després d’haver-me vacunat de les dues dosis, aquesta setmana he donat positiu en Covid”. Ho explicava així el passat estiu, quan també donaven positiu la dona i la filla. En aquesta ocasió, només ell ha donat positiu. Ha estat Laura Escanes qui n’ha donat més detalls: “Els nens i jo estem bé i sense símptomes, tots hem donat negatiu excepte en Risto. Hauríem d’haver tornat avui, però ho hem reorganitzat tot perquè ens haurem de quedar aquí una setmana més. Només espero que els petits continuïn bé”.

En Risto s’hauria començat a trobar malament i s’hauria fet un test d’antígens que hauria donat negatiu, però poques hores després se n’hauria fet un altre que hauria confirmat que s’havia contagiat. És per això que la Laura prefereix ser prudent i estaran aïllats per evitar un altre positiu: “Suposo que moltíssima gent està igual, així que ànims i a cuidar-vos molt. Espero que ho passeu de la manera més lleu i ràpida possible”.

Laura Escanes dona detalls sobre el positiu de Risto Mejide / Instagram

Una situació que es repeteix a moltes cases de persones anònimes i també a les dels famosos. Risto Mejide ingressa, així, en la llarga llista de personatges coneguts que s’han contagiat després de les vacances de Nadal. Ara toca confinament i precaució per evitar contagiar la resta de la família.

Comentaris

    no s'ho creu ni ell Gener 10, 2022 | 13:04
    un exemple més del màrqueting, d'aquest personatge

Nou comentari