El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La mare de Rosalía, administradora de l’exitosa empresa de l’artista
  • CA

Rosalía ha aconseguit ser considerada una estrella internacional, un somni que mai no hauria cregut que es convertiria en realitat en tan poc temps. La seva arribada al món de la música va començar per la porta gran, una fama que l’ha fet tocar el cel. Actualment es troba de gira per tot el món amb Motomami, un disc que li està generant moltíssimes alabances i també diners.

Avui a El Español descobreixen que darrere d’aquesta idea s’amaga la mare de l’artista, Pilar Tobella. Ella ha inspirat la cantant de Sant Esteve de Sesrovires en un concepte de dona empoderada que ha triomfat. La matriarca de la família sempre ha fet servir la moto per moure’s, fins al punt d’anar a buscar les filles a l’escola en motocicleta. Aquest darrer àlbum està dedicat a ella, la dona que gaudeix de l’èxit de la filla en un segon pla molt discret. Sempre que la premsa l’ha pogut trobar, ella ha demanat que no li fessin preguntes perquè vol mantenir l’anonimat.

I a què es dedica la mare de Rosalía? És habitual veure-la a tots els concerts de la filla, un acompanyament familiar que també té a veure amb el seu rol dins del projecte musical de la filla. I és que ella és l’administradora única de l’empresa Motomami S. L., l’empresa familiar que van crear el 2019 per gestionar la carrera de Rosalía. Ella s’encarrega de tots els aspectes burocràtics de les gires, per exemple, en una societat molt rendible tenint en compte que en el seu primer any de vida van ingressar gairebé cinc milions d’euros.

La mare de Rosalía no vol parlar amb la premsa - Telecinco
La mare de Rosalía no vol parlar amb la premsa | Telecinco

La mare i la germana de Rosalía van deixar les respectives feines per ajudar-la

Fins llavors, la mare de Rosalía treballava com a directora comercial d’una empresa dedicada a la fabricació de plaques i etiquetes de metall. Un canvi de vida que també va experimentar la seva altra filla, la germana de Rosalía, que va deixar de treballar en un hotel per convertir-se en una de les ments creatives en l’estilisme de la cantant.

La mare vol mantenir l’anonimat i sembla que fins i tot en el seu poble intenta passar desapercebuda. Els veïns asseguren que la família viu d’una manera molt normal i que sempre es mantenen discrets. Rosalía està triomfant en el món de la música, però la resta de la família prefereix mantenir els peus a terra i ajudar-la a què la fama no l’afecti massa.

Més notícies
Adriana Abenia estrena un programa nou a Telemadrid
Adriana Abenia: “Ara sembla que has de demanar perdó si estàs bona” 
Notícia: Adriana Abenia: “Ara sembla que has de demanar perdó si estàs bona” 
Comparteix
La presentadora concedeix unes declaracions que la col·loquen a primera línia mediàtica
Chanel revela si va guanyar diners a 'Eurovisió' o no - Antena 3
Chanel revela si TVE paga a canvi de l’actuació a ‘Eurovisió’
Notícia: Chanel revela si TVE paga a canvi de l’actuació a ‘Eurovisió’
Comparteix
La cantant ha concedit una entrevista a 'El Hormiguero' en la que ha tret a la llum secrets sobre el festival i el seu nou disc
Rosalía pren partit per Shakira en la guerra amb Gerard Piqué - Europa Press
Rosalía envia un missatge maco a Shakira en plena guerra amb Gerard Piqué
Notícia: Rosalía envia un missatge maco a Shakira en plena guerra amb Gerard Piqué
Comparteix
La cantant ha tingut un gest amb la colombiana enmig d'un concert que ràpidament s'ha viralitzat
Felip i Letícia, fans de Les tres bessones - Europa Press
Felip i Letícia, fans de ‘Les tres bessones’: “Van cantar-me la cançó”
Notícia: Felip i Letícia, fans de ‘Les tres bessones’: “Van cantar-me la cançó”
Comparteix
Roser Capdevila, la creadora dels icònics dibuixos, revela que els monarques van dir-li que les filles havien vist tots els capítols

Comparteix

Icona de pantalla completa