El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosalía envia un missatge maco a Shakira en plena guerra amb Gerard Piqué
  • CA

Rosalía ha fet el que ningú no pensava que faria, posicionar-se i dir la seva enmig de la guerra entre Shakira i Gerard Piqué. El futbolista ha estat assenyalat com el principal culpable des que comencés a veure’s envoltat de rumors d’infidelitat, unes banyes que posteriorment es van confirmar i van derivar en un comunicat de separació oficial. Doncs bé, la cantant de Sant Esteve de Sesrovires actuava aquest dijous a Colòmbia i ha aprofitat l’estada al país natal de Shakira per enviar-li un missatge de suport que s’ha viralitzat ràpidament.

Estava actuant a Bogotà quan un dels fans li va llançar a l’escenari una samarreta amb el nom de Shakira escrit. Rosalía no va voler deixar-ho passar i va aprofitar el gest per dedicar unes paraules molt maques a l’exitosa artista: “He de dir una cosa i és que des de petita estimo aquesta dona“, deia en referència a Shakira.

No contenta amb això, va assegurar que sempre l’ha admirat: “L’estimo i és una referència. Guardaré aquesta samarreta seva amb molt d’amor”, deia abans de guardar-se-la per endur-se-la després a casa.

Shakira reacciona al missatge d’estima de Rosalía

El vídeo ha corregut com la pólvora a través de les xarxes socials, fins a arribar en mans de Shakira. En veure-ho, no ha dubtat en compartir el vídeo del moment en el seu perfil d’Instagram i ha aprofitat per agrair-li el gest: “Rosi! Quines paraules més maques! El meu país i jo també t’estimem molt”. Els fans de totes dues cantants s’han mostrat més que encantats en veure aquesta bona sintonia entre les dues, la que confien que algun dia es converteixi en un duet que podria batre tots els rècords tenint en compte que parlem de dues de les artistes més exitoses d’aquests últims anys.

Shakira agraeix l'estima a Rosalía - Instagram
Shakira agraeix l’estima a Rosalía | Instagram

Molts usuaris han volgut veure aquest al·legat de Rosalía com una mostra de suport enmig de la batalla que està lliurant amb el seu ex. Ara bé, realment no va pronunciar el nom de Gerard Piqué i tampoc no va voler fer cap indirecta a la complicada situació que travessa la cantant. Rosalía va limitar-se a deixar clar que admira i estima Shakira en un discurs que arriba en un moment crucial que carrega el missatge de significat.

Més notícies
Més informació sobre Gerard Piqué i la nova nòvia - Europa Press
Els nous sogres de Gerard Piqué, “encantats” amb el futbolista
Notícia: Els nous sogres de Gerard Piqué, “encantats” amb el futbolista
Comparteix
La premsa rosa ha aconseguit informació sobre els pares de Clara Chia, dels qui han revelat detalls de la seva vida privada
Gerard Piqué emet un comunicat sobre la privacitat dels fills - Europa Press
Gerard Piqué anuncia mesures legals en el primer comunicat post ruptura
Notícia: Gerard Piqué anuncia mesures legals en el primer comunicat post ruptura
Comparteix
El futbolista trenca el seu silenci en un escrit contundent en el que demana privacitat i respecte cap als seus fills
Gerard Piqué hauria trencat amb Clara Chia - Youtube
La cronologia completa i sorprenent de la ruptura de Gerard Piqué i Shakira
Notícia: La cronologia completa i sorprenent de la ruptura de Gerard Piqué i Shakira
Comparteix
El futbolista hauria arribat a trencar amb Clara Chia per intentar una reconciliació amb Shakira, però finalment s'hauria decantat per l'amant
Shakira, enfadada amb Gerard Piqué per les fotos amb la nòvia - Europa Press
Shakira, “encesa d’ira” per les fotos de Gerard Piqué i la nòvia
Notícia: Shakira, “encesa d’ira” per les fotos de Gerard Piqué i la nòvia
Comparteix
El futbolista ha trencat el pacte al que havien arribat, segons el qual cap dels dos no presentaria una nova parella tan aviat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa