El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La cronologia completa i sorprenent de la ruptura de Gerard Piqué i Shakira
  • CA

Gerard Piqué i Clara Chia han oficialitzat la relació només dos mesos després de confirmar-se la separació del futbolista i Shakira. Per tant, això ha donat peu a pensar que podrien haver començat l’aventura abans de la ruptura tal com se sospitava en un principi. Ara bé, sembla que el camí de la parella fins a arribar aquí no ha estat tan senzill com sembla. A El Programa de Ana Rosa han explicat que van començar una aventura fa uns mesos i que, després de rumiar-s’ho molt, el futbolista hauria trencat amb la jove cambrera per apostar per continuar amb Shakira. Què va passar llavors? Com és que ara tornen a estar junts?

La periodista Marisa Martín-Blázquez explica la cronologia dels fets: Gerard Piqué i Clara comencen una aventura, el futbolista trenca amb ella per donar una segona oportunitat a la relació amb Shakira, Clara s’embolica amb un altre noi per posar-lo gelós i, finalment, Gerard Piqué trenca amb Shakira per tornar amb la Clara. Tota una telenovel·la de la que hem sabut més detalls.

Gerard Piqué i Shakira comencen la baralla per la custòdia - Europa Press
Així va gestar-se la separació de Gerard Piqué i Shakira | Europa Press

Així ha estat la cronologia de la ruptura de Gerard Piqué i Shakira

Les primeres imatges de Gerard Piqué i Clara en públic daten de febrer, quatre mesos abans del comunicat de Shakira en què confirmava que s’estava separant del futbolista. Poc després, ell hauria decidit deixar l’aventura: “Gerard Piqué es va comprometre a reforçar la seva relació amb Shakira i tirar endavant”. Hauria estat llavors quan la jove Clara, que se sentiria “molt malament per la ruptura” hauria tingut un affaire amb un altre noi. Gerard Piqué, en assabentar-se, hauria corregut als seus braços: “La va trucar i li va dir que volia reiniciar la relació. Va parlar amb els pares i amb els germans i els va anunciar que la relació amb Shakira estava trencada. Va ser llavors quan la família li va recomanar que fes el que necessités per ser feliç”.

I mentrestant, Shakira sense saber res de la infidelitat. Expliquen que la cantant era conscient que la relació no travessava la seva millor època i que per això va proposar a Gerard Piqué que anessin a teràpia de parella per intentar arreglar-ho. Ella hauria començat a sospitar que podria haver-hi una altra noia en veure que ell es negava a acudir al terapeuta junts: “Abans d’emetre el comunicat, la cantant hauria insistit en solucionar les coses i ell deia que no hi havia res a fer. Shakira triga un mes en fer-ho oficial perquè aprofita aquells dies per demanar-li que ho intentessin. Finalment, hauria sabut que Gerard Piqué tenia una aventura “important” amb Clara Chia i hauria desistit”.

Més notícies
Per què Gerard Piqué prefereix la Clara a Shakira? - Twitch
Gerard Piqué, captivat per una qualitat de la nòvia “que no té Shakira”
Notícia: Gerard Piqué, captivat per una qualitat de la nòvia “que no té Shakira”
Comparteix
Una amiga de Clara Chia dona detalls de la relació amb el futbolista: com van començar i què és el que més li agrada d'ella
Gerard Piqué, a la boda d'uns amics amb la nòvia - Europa Press
Gerard Piqué i Clara Chia, de la mà i somrients en la foto més esperada
Notícia: Gerard Piqué i Clara Chia, de la mà i somrients en la foto més esperada
Comparteix
Els fotògrafs els han captat arribant junts a la boda d'uns amics, el que suposa la presentació oficial de la parella
Shakira reapareix després de la separació - Youtube
Shakira, exageradament decaiguda en una reaparició molt impactant
Notícia: Shakira, exageradament decaiguda en una reaparició molt impactant
Comparteix
La cantant reapareix al parc amb els nens en un vídeo que ha cridat molt l'atenció
Shakira, enfadada amb Gerard Piqué per les fotos amb la nòvia - Europa Press
Shakira, “encesa d’ira” per les fotos de Gerard Piqué i la nòvia
Notícia: Shakira, “encesa d’ira” per les fotos de Gerard Piqué i la nòvia
Comparteix
El futbolista ha trencat el pacte al que havien arribat, segons el qual cap dels dos no presentaria una nova parella tan aviat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa