El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nacho Palau, amb por i “dies complicats” en la guerra contra el càncer
  • CA

Nacho Palau continua immers en la batalla contra el càncer de pulmó, el que li van diagnosticar a finals d’aquest estiu. Feia dies que no se sabia res de l’escultor, famós per la seva relació de més de vint anys amb Miguel Bosé. Ara, fonts properes han donat informació sobre el seu estat a El Español: “El procés està sent molt dur i té dies especialment complicats. Tot va pel camí correcte, per això. Ell és fort i té una gran esperança, el seu principal estímul és l’escalfor dels seus quatre fills”.

Com passarà aquest Nadal? “Les dates seran regulars per tot el que simbolitzen, però intentaran passar-ho el millor possible pels petits”. De fet, revelen que els quatre germans (que recordem que viuen separats) estan veient-se “amb més freqüència“. De moment, el judici per la custòdia dels fills ha quedat paralitzat fins a nou avís.

També deixen clar que la mare de Nacho Palau ho ha passat malament i ha patit en veure’l en aquesta circumstància: “El pitjor ha passat, però queda la por. Almenys està esperança que aquest equip i aquest metge curin el seu fill”. La dona també va ser diagnosticada amb un càncer, una mala notícia que va haver d’enfrontar i que va haver de compaginar amb la malaltia del fill només dos mesos després.

Novetats en l'estat de salut de Nacho Palau - Instagram
Novetats en l’estat de salut de Nacho Palau | Instagram

Nacho Palau, pendent de l’evolució després de la quimioteràpia

El dia que Nacho va treure a la llum que estava malalt, ho va fer en un comunicat en el seu perfil d’Instagram en què aplaudia que haguessin sabut què és el que tenia perquè havia estat temps amb símptomes i sense diagnòstic: “Estic passant per un càncer pulmonar que fins ara no tenia nom ni tractament, el que començaré immediatament”.

Ha rebut les sessions de quimioteràpia i els primers resultats han estat bons. De moment els queda mantenir l’esperança i confiar que hagin pogut eliminar el càncer definitivament i sense conseqüències greus.

Més notícies
Tamara Gorro parla per primer cop de la ruptura - Europa Press
Primeres i sorprenents paraules de Tamara Gorro després de la separació
Notícia: Primeres i sorprenents paraules de Tamara Gorro després de la separació
Comparteix
La ‘influencer’ explica com està i com s’ha gestat la ruptura d’Ezequiel Garay, el pare dels seus fills
Gerard Piqué la fa grossa a Port Aventura - Europa Press
Gerard Piqué la fa grossa a Port Aventura: incident i forta esbroncada
Notícia: Gerard Piqué la fa grossa a Port Aventura: incident i forta esbroncada
Comparteix
L'exfutbolista volia passar un dia divertit amb els fills en un parc d'atraccions, però un accident ha espatllat aquesta jornada
Aitana i Miguel Bernardeau haurien trencat - Europa Press
Aitana i Miguel Bernardeau trenquen en plena promoció de la seva sèrie
Notícia: Aitana i Miguel Bernardeau trenquen en plena promoció de la seva sèrie
Comparteix
La cantant i l'actor estarien mantenint en secret la ruptura fins que acabin els actes publicitaris del projecte que tenen junts
Miguel Bosé canvia d'actitud amb l'ex - Europa Press
Miguel Bosé canvia d’actitud i fa una promesa inesperada a Nacho Palau
Notícia: Miguel Bosé canvia d’actitud i fa una promesa inesperada a Nacho Palau
Comparteix
El cantant s'ha ofert a cuidar els fills que va tenir amb l'ex -i que no reconeix com a seus- ara que sap que l'escultor té càncer

Comparteix

Icona de pantalla completa