El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, en contra de sortir amb un noi de dretes i votant d’Ayuso

Jorge Javier Vázquez parla obertament dels seus problemes per lligar, una situació sentimental que actualment es troba en stand by perquè assegura que no té massa sort. No li agrada gaire estar sol, però alhora també creu que li faria certa mandra tornar a tenir parella estable. Enmig d’aquest mar de dubtes, però, continua quedant amb diversos nois als qui coneix a través d’aplicacions. Aquesta experiència li ha donat ales per comentar com són les persones amb les que passa el filtre i accepta una trobada. No ha estat una sorpresa que confessi que mai no queda amb gent de dretes.

En la columna que publica avui a Lecturas, el presentador de Sálvame se sincera sobre aquest tema espinós. El que ha deixat clar és que dona molta importància a la ideologia dels nois amb els qui manté una aventura: “En aquestes aplicacions t’ofereixen un munt de filtres per seleccionar els futurs candidats a xicots, amants o migpensionistes. Hi ha filtres d’edat, de rol sexual, d’estatura, de pèl… Crec que fa falta que afegeixin un fonamental, el de les ideologies. Jo, per exemple, mai no tindria cap relació sentimental amb un noi que votés Isabel Díaz Ayuso. Ja no tinc paciència per escoltar els gais que defensen la senyora presidenta, em produeixen entre vergonya i rebuig. No vull veure’m prenent un refresc amb ell davant de las Vistillas i que aixequi el seu got al cel amb el crit de comunisme o llibertat. Mira, no”.

Jorge Javier Vázquez demana que les app de cites incorporin el filtre de l’ideologia

El seu argument principal és que ell s’està esforçant en convertir-se en un intel·lectual i que no vol que un nòvio de dretes provoqui que el seu esforç no hagi valgut de res: “Prefereixo morir torturat per Pablo Iglesias a morir en el bressol de les paraules d’Isabel Díaz Ayuso”, ha escrit tot just abans de començar una crítica cap a la presidenta. “Quan llegeix es nota que no entén molt bé què diu i quan es pronuncia per si mateixa ho passes fatal perquè entra en uns jardins amb una facilitat esbalaïdora. Després fa referència al govern bolivarià i allà t’adones que tot ha arribat al final perquè ja no té res a dir o el que dirà no serà cert”, afegeix.

Jorge Javier parla del seu futur i del de 'Sálvame' - Telecinco
Jorge Javier parla del seu futur i del de Sálvame | Telecinco

Jorge Javier Vázquez ha revelat una conversa que hauria tingut amb un dels possibles nòvios. Li hauria preguntat si aniria a la manifestació a favor de la sanitat pública i ell li hauria dit que ni tan sols sabia que se’n feia una. En aquell moment, li hauria preguntat directament si votava Isabel Díaz Ayuso i el noi li hauria dit que no: “Va de progressista i fa olor de naftalina, no concebo que hi hagi marietes que la votin. També n’hi ha que voten a Abascal, ximples els hi ha hagut sempre”. En llegir aquelles respostes, el de Badalona diu que el noi va començar a agradar-li més. Una columna en la que torna a sincerar-se sobre un tema personal.

Més notícies
Jorge Javier parla del seu futur i del de 'Sálvame' - Telecinco
Jorge Javier defensa ‘Sálvame’: “El programa més esquizofrènic i necessari”
Notícia: Jorge Javier defensa ‘Sálvame’: “El programa més esquizofrènic i necessari”
Comparteix
El presentador reflexiona sobre la seva vida i futur de l'espai de Telecinco
Jorge Javier Vázquez critica la falsedat dels concursants d'OT - Telecinco
Jorge Javier, sense pietat amb els concursants d’OT: “Falsos”
Notícia: Jorge Javier, sense pietat amb els concursants d’OT: “Falsos”
Comparteix
El presentador reconeix que li agrada que els participants de la primera edició es barallin
Jorge Javier Vázquez reflexiona sobre la situació política a Espanya - Telecinco
Jorge Javier defensa Pedro Sánchez: “Espanya no està trencada”
Notícia: Jorge Javier defensa Pedro Sánchez: “Espanya no està trencada”
Comparteix
El presentador lamenta que critiquin el president del govern espanyol perquè té clar que no és un dictador
Jorge Javier viatja al Carib i comparteix reflexions sobre la parella des d'allà - Instagram
Jorge Javier se sincera sobre la seva soledat i els problemes per lligar
Notícia: Jorge Javier se sincera sobre la seva soledat i els problemes per lligar
Comparteix
El presentador ha començat l'any des del Carib, escenari paradisíac que aprofita per reflexionar

Comparteix

Icona de pantalla completa