El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, sense pietat amb els concursants d’OT: “Falsos”

Jorge Javier Vázquez i Sálvame han aprofitat la guerra entre els concursants de la primera edició d’Operación Triunfo per tenir material. Una entrevista de Chenoa ha tret a col·lació els problemes existents entre ells, ja que no els ha agradat que digués que va quedar en quarta posició per culpa del masclisme. Javián, un dels seus companys, ha acudit a plató per parlar sobre aquesta mala relació i això ha agradat molt al presentador de Badalona: “Tot això m’encanta, no hi ha res que em posi més calent que la merda dels triunfitos“.

Sou tots més falsos que un bitllet de 30 €. Saps què us passa? Que tots parleu i quan ho veieu en un titular us enfadeu, moment en què comenceu a dir que tots sou família i amics. No dubto que entre vosaltres hi hagi amor, però us critiqueu i després us defenseu entre vosaltres si la crítica ve de fora”, ha etzibat contra els concursants d’OT.

Parlen de la guerra dels concursants d'OT 1 a Sálvame - Telecinco
Parlen de la guerra dels concursants d’OT 1 a Sálvame | Telecinco

Jorge Javier Vázquez defensa Chanel en una reflexió sobre els artistes

En el seu blog de Lecturas dedica una reflexió sobre els cantants famosos i aquells que han participat en el Benidorm Fest: “He vist joves aspirants a artistes que entren en l’exposició pública per acabar plorant en rodes de premsa per culpa de les crítiques descarnades, injustes i innecessàries que han hagut de suportar. Moltes de les persones que hi han participat tornaran a casa desencantades, pensant que ser artista és això i no ho és”.

“Pretendre iniciar la teva carrera en un programa de televisió és perillós. Si als professionals que fa molts anys que hi treballem ens costa acceptar les crítiques que genera la nostra feina, no m’imagino el dolor que ha de causar convertir-se en objecte de destrucció massiva amb una cosa tan personal com les teves emocions”, afegeix.

Quin és el problema que hi veu a tot plegat el Jorge Javier? Que la societat espanyola ha agafat la mania d’oblidar ràpidament els artistes quan estan un temps sense dir res: “Dictaminem amb rapidesa i empenyem a l’oblit a gent que potser mereix una segona i una tercera oportunitat, però no els hi donem temps perquè hi ha molts esperant a la cua. No m’acostumen a agradar els concursos de talent perquè provoquen moltes frustracions“.

Chanel explica com està vivint la feina - Europa Press
Jorge Javier Vázquez defensa Chanel | Europa Press

Creu que aquest és el cas de la Chanel, de qui pràcticament no s’ha parlat recentment: “Ella va guanyar Benidorm Fest l’any passat, va quedar tercera a Eurovisió i tenia tot el país als seus peus gràcies a una actuació prodigiosa. No sé què està fent ara, em sona que va ser jurat de talent però no he tornat a saber més d’ella. Estava en la part més alta quan va fer allò tan difícil que és aturar-se. Potser ha parat en excés i tampoc tenia una trajectòria professional que li ho permetés. Potser ens té preparada una gran sorpresa, però em temo que Chanel passarà a la història com una de les artistes pitjor representades dels últims anys. Avui dia el seu record és fum i no s’ho mereix”, ha dit el presentador.

Més notícies
Jorge Javier viatja al Carib i comparteix reflexions sobre la parella des d'allà - Instagram
Jorge Javier se sincera sobre la seva soledat i els problemes per lligar
Notícia: Jorge Javier se sincera sobre la seva soledat i els problemes per lligar
Comparteix
El presentador ha començat l'any des del Carib, escenari paradisíac que aprofita per reflexionar
Podrien acomiadar Jorge Javier de Mediaset
Mediaset vol acomiadar Jorge Javier: “Estan calculant quant els costarà”
Notícia: Mediaset vol acomiadar Jorge Javier: “Estan calculant quant els costarà”
Comparteix
La nova cúpula està analitzant quant hauran de pagar al presentador si realment l'acaben fent fora
Chenoa recorda el moment de la ruptura amb David Bisbal - Europa Press
Chenoa revela per què va baixar en xandall després de la ruptura amb Bisbal
Notícia: Chenoa revela per què va baixar en xandall després de la ruptura amb Bisbal
Comparteix
La cantant parla per primera vegada sobre aquella imatge que encara la persegueix 18 anys després
Agoney revela que va passar-ho malament a 'Operación Triunfo' - Telecinco
Agoney: “El meu pas per ‘Operación Triunfo’ va ser una mica tèrbol”
Notícia: Agoney: “El meu pas per ‘Operación Triunfo’ va ser una mica tèrbol”
Comparteix
El cantant, que ha intentat anar a 'Eurovisió', explica per què no va ser una bona època

Comparteix

Icona de pantalla completa