El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Agoney: “El meu pas per ‘Operación Triunfo’ va ser una mica tèrbol”
  • CA

Agoney s’ha quedat a les portes de convertir-se en el representant espanyol a Eurovisió. L’exconcursant d’Operación Triunfo ha estat un dels preferits del Benidorm Fest d’enguany, el que l’ha tornat a col·locar a primera línia mediàtica després d’un temps sense saber-se res d’ell. El programa de Telecinco, Socialité, l’ha entrevistat enmig d’aquesta voràgine i ha acabat confessant secrets sobre ell desconeguts fins ara.

Agoney reconeix que la mort de la mare el va marcar

El cantant canari s’ha remuntat als inicis de la seva carrera i fama, quan va participar a OT 2017. En aquell moment, reconeix que no era ell mateix i que creu que això el va perjudicar: “El meu pas pel concurs va ser una mica tèrbol i tinc aquella època una mica borrosa perquè no estava al 100%. La meva mare va emmalaltir quan jo tenia 14 anys i només dos mesos després de sortir de l’acadèmia, va morir. Aquell no va ser un procés fàcil i vaig estar uns quants mesos sense voler saber res de la música ni de ningú. Ara sento que sempre està amb mi”.

Agoney recorda la mort de la mare - Telecinco
Agoney recorda la mort de la mare | Telecinco

El cantant, comparat amb Mónica Naranjo

Agoney sabia que volia ser músic des de petit, concretament des que va començar a tocar la trompeta. El que mai no s’hauria imaginat és que acabaria triomfant i sent comparat amb grans artistes com Mónica Naranjo: “Ella és la meva mestra i una diva. Ara bé, per què em comparen amb ella? Perquè les nostres veus són similars o per la meva condició sexual? Diguem-li homofòbia o com hom vulgui”.

La seva proposta per a Eurovisió era una cançó protesta contra totes aquelles persones que li han dit que acabaria a l’infern: “M’hi han enviat per ser marieta. El que he fet ha estat construir un lloc segur dins d’aquest infern en el que encendrem la flama i ho cremarem tot per poder brillar. Jo he pecat molt, encara que era escolà de petit i estava tot el dia a l’església”.

El seu pas per la fama no ha estat fàcil perquè molts l’han criticat amb ràbia. Com reacciona ell als comentaris cruels? “Hi ha persones que m’estan criticant de manera professional des de fa cinc anys. Jo prefereixo mantenir-los allunyats, que ells facin el seu camí i jo seguiré el meu. Em van dir una cosa molt lletja i l’he aprofitat per compondre el meu últim tema… però ja hi haurà temps d’explicar-ho”, avisa.

Més notícies
Mor Laura Jordán, professora d'Operación Triunfo 4
Mor Laura Jordán, professora d’Operación Triunfo 2005
Notícia: Mor Laura Jordán, professora d’Operación Triunfo 2005
Comparteix
Va ser la docent de l'assignatura de veu de la quarta edició del concurs musical i actualment es dedicava a la docència
TVE no emetrà la següent edició d'Operación Triunfo - TVE
Sorpresa a televisió: TVE no renova ‘Operación Triunfo’
Notícia: Sorpresa a televisió: TVE no renova ‘Operación Triunfo’
Comparteix
La cadena ha decidit no arriscar-se i no emetrà la pròxima edició del concurs musical, que ara ha de buscar una altra plataforma
Risto Mejide: “Procuro oblidar la meva època a Operación Triunfo”
Notícia: Risto Mejide: “Procuro oblidar la meva època a Operación Triunfo”
Comparteix
Roberto Leal confessa que 'OT' va afectar al seu físic - Antena 3
Roberto Leal assegura haver patit seqüeles físiques per la pressió d’OT
Notícia: Roberto Leal assegura haver patit seqüeles físiques per la pressió d’OT
Comparteix
El presentador reconeix que ho va passar molt malament perquè no creien en ell

Comparteix

Icona de pantalla completa