Jordi Cruz ha fet molts diners gràcies al món de la cuina. El xef català s’ha fet un nom i, ara mateix, està guanyant bastant de TVE pel paper de jurat a Masterchef i també tindria beneficis dels seus quatre restaurants a Barcelona. Amb sis estrelles Michelin en el seu currículum, també té una faceta d’empresari que l’ajuda a omplir encara més les butxaques.
A Lecturas han analitzat quins projectes té al seu nom i això ha permès saber què administra. En primer lloc, té una empresa associada al Restaurant L’Angle que promociona i explota negocis d’hostaleria en general. Aquesta va tenir pèrdues en una temporada, però el 2021 va recuperar-se i va registrar un actiu superior al milió d’euros.
La segona societat que té al seu nom s’anomena Vaccum Foods i, amb aquesta, comercialitza productes d’alimentació. La té a mitges amb un altre soci i el domicili social el té a Barcelona, una empresa que hauria creat “recentment” tal com ha pogut saber la revista.
A través d’aquestes dues empreses, Jordi Cruz gestiona els quatre restaurants que té oberts. L’AbaC és el més car i també el més reconegut, l’Atempo ofereix un menú elegant, l’Angle combina modernitat i tradició i el Ten’s és el més barat de tots ells. Tenint en compte que ofereix menús degustacions de 300 € i que la llista d’espera és d’uns quants mesos, no deuen faltar-li els diners.

Jordi Cruz, entusiasmat amb la nova faceta de pare
Jordi Cruz i Rebecca Lima, l’arquitecta brasilera amb qui surt des de fa uns anys, han estat pares recentment del seu primer fill en comú. El petit Noah ha canviat la seva rutina i els ha fet adonar que la maternitat no és tan meravellosa i tranquil·la com es pot pensar.
Això sí, en els seus perfils d’Instagram no dubten en compartir imatges tendres amb ell. Per exemple, ella va signar una col·laboració amb una marca per ensenyar com havia decorat l’habitació del bebè. Una vida familiar que compaginen amb els negocis que han de gestionar en el seu dia a dia.