El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón, a Miami amb la nena i una mainadera fins que tot es calmi

Ana Obregón és en boca de tothom des que se sabés que havia tingut una filla a través d’un ventre de lloguer. No ha agradat gens que faci servir la gestació subrogada perquè és il·legal a Espanya i perquè, a més a més, ha estat mare als 68 anys. Ella ha ignorat l’allau de ràbia i fúria que hi ha hagut i en el primer comunicat ha assegurat que està feliç: “Mai no tornaré a estar sola. Ha arribat llum a la meva foscor”, etzibava.

L’actriu es refugia a Miami enmig de la tempesta, uns dies en què aprofita per conèixer la nena i habituar-se a la nova situació vital. El Español ha pogut parlar amb persones properes a ella, que expliquen com la veuen: “Només li estan fent arribar les notícies positives i bones sobre el bebè, declaracions dels seus amics sobretot. Està informada de tot, és clar, però ara mateix està en un núvol i té clar que no permetrà que ningú li espatlli aquest moment”. El que sí que ha decidit ha estat allargar una mica més el temps previst a Miami, el que li permetrà gaudir dels primers dies amb la nena sense la premsa i les crítiques a la porta.

Una altra dada que han revelat és que Ana Obregón i la filla no estan soles en l’espectacular apartament amb vistes que ha llogat. Fa molts anys que va ser mare, així que hauria contractat una mainadera perquè l’ajudi les primeres setmanes: “Està acompanyada d’una professional que està vivint interna amb ella”. I com diuen que està vivint els primers dies com a mare? “Està sent un somni per a ella. Pràcticament no pot dormir per culpa de l’emoció i es desperta moltes vegades per comprovar que la petita està bé. La nena és molt bona i, excepte les primeres nits, ara s’està portant de meravella”.

Primeres paraules d'Ana Obregón sobre el naixement de la filla - Instagram
Primeres paraules d’Ana Obregón sobre el naixement de la filla | Instagram

La família d’Ana Obregón, indignada amb la polèmica

Celia, una de les germanes d’Ana Obregón que més està parlant amb la premsa, ha manifestat que troba “indignant” que s’estigui criticant tantíssim la germana per la seva maternitat: “Estem feliços per ella, però alhora molt sorpresos en veure que s’ha fet tan grossa amb tantes crítiques. Amb els problemes que hi ha a Espanya… És molt fort, de debò, que gairebé sigui una qüestió d’estat tot això. És molt trist“, ha dit davant dels micròfons dels periodistes.

La gran majoria de comentaris sobre el tema són crítics i molt cruels contra la decisió d’Ana Obregón, la que titllen directament d’egoista. Ella opta per ignorar tot el que diuen i l’únic que ha fet ha estat compartit un breu escrit en el qual defensa els seus amics més propers, als qui han acusat d’haver filtrat el naixement de la petita a la premsa.

Més notícies
Una dona embarassada
Les crítiques a Ana Obregón obren el debat sobre la regulació dels ventres de lloguer
Notícia: Les crítiques a Ana Obregón obren el debat sobre la regulació dels ventres de lloguer
Comparteix
L'experta Esther Farnós creu que la gestació subrogada pot ser legítima, però si hi ha un control perquè sigui garantista i que eviti casos com el de l'actriu
Joaquín Prat carrega durament contra Ana Obregón - Telecinco
Ràbia contra Ana Obregón a televisió: “Pensa més en ella que en la nena”
Notícia: Ràbia contra Ana Obregón a televisió: “Pensa més en ella que en la nena”
Comparteix
A 'El programa de Ana Rosa' l'han deixat verda per haver tingut una nena a través de la gestació subrogada
Ana Obregón parla del naixement de la filla per gestació subrogada - Europa Press
Ana Obregón trenca el seu silenci: “Mai no tornaré a estar sola”
Notícia: Ana Obregón trenca el seu silenci: “Mai no tornaré a estar sola”
Comparteix
L'actriu ha emès un comunicat en què dona la benvinguda a la nena que ha tingut a través de la gestació subrogada
Ana Obregón, mare a través de la gestació subrogada - Europa Press
Ana Obregón, mare als 68 anys a través de la gestació subrogada
Notícia: Ana Obregón, mare als 68 anys a través de la gestació subrogada
Comparteix
L'actriu ha rebut crítiques ferotges per sortir de l'hospital en cadira de rodes, com si simulés que havia parit ella

Comparteix

Icona de pantalla completa