El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón, mare als 68 anys a través de la gestació subrogada

Ana Obregón apareix en la portada d’una coneguda revista en una informació molt i molt inesperada. L’actriu, que encara travessa el dol per la mort del seu fill Álex, ha decidit ser mare d’una nena a través de la gestació subrogada a Miami. La notícia no se l’esperava ningú, tenint en compte que ella no havia deixat caure res més enllà que continua molt deprimida i centrada en ajudar en la investigació contra el càncer que podria haver salvat el seu fill, mort als 27 anys. La revista ¡Hola! és la que fa servir ella com a capçalera per tal de confirmar les exclusives sobre la seva vida, el que ha tornat a passar. Ara bé, en aquesta ocasió no queda clar si ella ha donat el consentiment o són fotos robades, ja que no se la veu posar en cap d’elles. Ella tampoc no ha dit res a través de les xarxes socials, però és probable que ho faci avui mateix perquè sempre ha estat molt activa i sincera en el seu perfil d’Instagram.

Als 68 anys, sorprèn moltíssim que hagi decidit aventurar-se en la maternitat tan gran i, a més a més, com a mare soltera. Només fa unes setmanes, deia públicament que la vida l’havia “castigat” amb ganes i que el seu món s’havia enfonsat: “Ploro cada dia i veig la felicitat molt lluny”. Ara, ha decidit deixar el dolor enrere i ser mare amb un mètode prohibit a Espanya. De moment, només se sap que la nena es diu Ana com ella i que viatjaran juntes cap a Espanya quan aconsegueixi els tràmits per donar d’alta a la nena com a filla pròpia.

Ana Obregón, mare per gestació subrogada - ¡Hola!
Ana Obregón, mare per gestació subrogada | ¡Hola!

Ana Obregón surt de l’hospital en cadira de rodes i la deixen verda

En les imatges se la veu a la porta de l’hospital de Miami, del que sortia el passat 20 de març amb la petita en braços i envoltada d’un conjunt de color rosa. El que més ha cridat l’atenció ha estat que se la veu sortir del centre en cadira de rodes, el que ha indignat perquè sembla que vulgui pretendre que ha parit ella i no és el cas.

Per aquest motiu, l’han deixat verda a Twitter en uns comentaris cruels que manifesten ràbia i estupefacció, ja que ella sí que ha estat mare de manera biològica: “Ana Obregón no ha estat mare. El que ha fet ha estat anar-se’n a 10.000 km de distància perquè a Espanya, afortunadament, traficar amb éssers humans és il·legal. I ha tingut la poca vergonya de sortir de l’hospital en cadira de rodes, com si hagués parit ella” o “Imatge dantesca” són alguns dels comentaris que ha suscitat aquesta publicació.

En la revista s’assegura que molt poques persones sabien que volia ser mare, només les seves germanes i Alessandro Lequio, el pare del seu difunt fill. Per Twitter corre el rumor que la filla podria haver-se gestat amb espermatozoides congelats del fill, una teoria conspiranoica que suposaria una autèntica bomba en cas de confirmar-se. El que queda clar és que Ana Obregón comença una nova vida després d’un període molt fosc. Només ella pot decidir si és un bon mètode per superar el dolor causat per la mort d’un fill, una maternitat a una edat avançada que no serà fàcil. Molts consideren que no s’hauria de permetre que pogués ser mare amb tants anys, però sembla que als Estats Units amb diners per endavant no posen cap tipus de problema.

Més notícies
Ana Obregón hauria tingut una aventura amb Maradona - Europa Press
Ana Obregón i Maradona haurien tingut una aventura secreta
Notícia: Ana Obregón i Maradona haurien tingut una aventura secreta
Comparteix
Asseguren que l'actriu i el futbolista van mantenir un 'affaire' que ha sortit a la llum 40 anys després
Ana Obregón apareix a televisió i se sincera - TVE
Ana Obregón: “Ploro cada dia i veig la felicitat molt lluny”
Notícia: Ana Obregón: “Ploro cada dia i veig la felicitat molt lluny”
Comparteix
L'actriu no supera la mort del fill, la que diu que impedeix que vulgui tenir parella
Ana Obregón denuncia el comentari cruel de Risto Mejide - TVE
Ana Obregón denuncia el comentari repulsiu de Risto i ell demana perdó
Notícia: Ana Obregón denuncia el comentari repulsiu de Risto i ell demana perdó
Comparteix
El presentador ha hagut de disculpar-se públicament pel que va dir sobre la mort del fill de la presentadora i l'embaràs de Cristina Pedroche
Ana Obregón, enfadada amb l'ex del fill - Europa Press
Ana Obregón, enfadada amb l’ex del fill per refer la seva vida tan aviat
Notícia: Ana Obregón, enfadada amb l’ex del fill per refer la seva vida tan aviat
Comparteix
Carolina Monje s'ha compromès amb la nova parella només dos anys després de la mort d'Àlex Lequio

Comparteix

Icona de pantalla completa