El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Treuen a la llum què pensa Joan Carles de Borbó sobre el pòdcast de Corinna
  • CA

Joan Carles de Borbó mai no s’hauria imaginat que l’aventura extramatrimonial amb Corinna li acabaria comportant tantíssims problemes i maldecaps. L’alemanya ha estat l’amant més controvertida de l’emèrit espanyol, una dona que no s’ha callat i que continua traient a la llum intimitats sobre els anys que van passar junts. Ho fa en un pòdcast que està fent la volta al món, tenint en compte la gran repercussió que ha aconseguit.

Moltíssima gent està opinant sobre tot el que està revelant l’antiga amant de Joan Carles i, de fet, l’únic que encara no havia dit res era ell. El periodista Alejandro Entrambasaguas assegura, però, que coneix quina ha estat la primera reacció de l’emèrit davant d’aquest últim lleig de Corinna. En unes declaracions contundents recollides per Informalia, afirma que Joan Carles té una opinió clara malgrat no haver escoltat els àudios: “El mantenen informat sobre absolutament tot el que diu Corinna en aquests pòdcasts”.

“Joan Carles està convençut que tot això forma part de l’estratègia que ha iniciat Corinna per enfonsar-lo i que, sobretot, ho està aprofitant per guanyar diners. Ella ha dit que no s’està lucrant amb aquestes informacions, però ell no té cap mena de dubte que sí que ho està fent”, revela. A més a més, torna a insistir en què el pare de Felip VI vol tornar a Espanya: “Té clar que el seu retorn està en el seu cor, però no en la seva agenda. Hi ha certes qüestions que el govern espanyol ha de pactar amb la casa reial, per la qual cosa no sabrem fins a l’últim moment si l’emèrit tornarà a casa aquest Nadal”.

Corinna publica un pòdcast sobre la relació amb Joan Carles - Europa Press
Corinna publica un pòdcast sobre la relació amb Joan Carles | Europa Press

El Borbó també hauria opinat sobre la batalla legal que manté amb Corinna en els tribunals de Londres. En la primera vista, ell va resultar beneficiat perquè li han cridat l’atenció de Corinna per la falta de proves i les contradiccions que hi havia en el seu testimoni: “Joan Carles està tranquil. Els advocats estan contents perquè ara s’està debatent si pot fer servir la seva immunitat com a Cap d’Estat. El que ha passat aquesta setmana a la Cort de Londres deixa Corinna en una situació delicada perquè un dels tres jutges s’ha adonat que les versions que ha donat no coincideixen”.

Un emèrit relaxat i sense por que només pensa en poder convèncer el govern espanyol per venir a menjar els torrons davant de la xemeneia del palau de La Zarzuela.

Més notícies
Sofia hauria tingut una discussió fortíssima amb Corinna - Europa Press
Tots els detalls de la trobada més desagradable entre Sofia i Corinna
Notícia: Tots els detalls de la trobada més desagradable entre Sofia i Corinna
Comparteix
L'antiga amant de l'emèrit treu a la llum un incident amb la grega, la que hauria muntat una escena davant d'altres convidats
Corinna Larsen perd credibilitat davant dels jutges - Europa Press
Primera victòria de Joan Carles de Borbó en el judici contra Corinna
Notícia: Primera victòria de Joan Carles de Borbó en el judici contra Corinna
Comparteix
L'examant de l'emèrit espanyol està tenint problemes per poder tirar endavant la denúncia contra ell per assetjament
Els amics de Joan Carles insulten Corinna - Europa Press
Fúria dels amics de Joan Carles contra Corinna: “Vulgar i pocavergonya”
Notícia: Fúria dels amics de Joan Carles contra Corinna: “Vulgar i pocavergonya”
Comparteix
Aquells més fidels a l'emèrit espanyol han iniciat una campanya de desprestigi contra ella per les declaracions del seu pòdcast
Corinna parla de la mort del germà de Joan Carles al pòdcast - Europa Press
Corinna revela què li ha explicat Joan Carles sobre la mort del germà
Notícia: Corinna revela què li ha explicat Joan Carles sobre la mort del germà
Comparteix
L'examant del Borbó treu a la llum què explica quan parla de l'accident que va treure la vida d'Alfonso amb només 14 anys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa