El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia es queda sense poder a l’escola de les filles: tornen els greixos

L’escola d’Elionor i Sofia ha hagut d’adaptar-se a les peticions especials de la Casa Reial durant els anys en què les han tingut entre els seus alumnes. En aquests anys, han estat molts els pares que s’han queixat del tracte de favor que rebien… el que s’evidenciava en diferents aspectes. La prova més clara? En el menú del menjador, el que Letícia va canviar radicalment perquè no volia que les filles mengessin brioixeria industrial, ultraprocessats o patates fregides. El més fàcil -i just- hauria estat que les nenes es quedessin sense poder tastar els aliments prohibits, però la monarca va exigir que la resta de companys tampoc no ho poguessin fer. A més a més, també hauria instat perquè s’eliminés el plàstic i va aplaudir que el centre madrileny es convertís en un dels més ecologistes.

Elionor va marxar d’allà fa dos anys per poder cursar el Batxillerat internacional a Gal·les. Aquest juny, serà la germana petita qui acabi la seva estada en el centre privat de Madrid per posar rumb cap al centre privat en el que ha estat l’hereva. I mentrestant, què farà l’escola de Madrid que es queda sense cap membre de la família reial? Segurament, celebrar que tornen a la normalitat i que podran deixar enrere el malson d’haver d’adaptar-se a tot el que volia Letícia.

L’escola d’Elionor i Sofia recuperen el control sobre el menú amb la marxa de les princeses

Des de Vanitatis deixen caure que els alumnes podrien, fins i tot, tornar a poder menjar aliments greixosos de tant en tant: “Al menú han tornat els hidrats de carboni en forma d’ous fregits amb patates fregides, pastes i postres amb sucre”. A més a més, a partir d’ara es quedaren sense la presència dels escortes de les princeses a dins del recinte. Cal recordar que Felip VI i les germanes ja van ser alumnes d’aquesta escola, la que va adaptar-se a les seves necessitats encantats. Expliquen des del mitjà en què no van tenir problema en aixecar un mur exterior perquè ningú no pogués veure què passava a dins, així com també van impedir que es gravessin les actuacions nadalenques per evitar que es filtressin imatges dels membres de la reialesa que hi actuaven.

L'escola d'Elionor i Sofia recupera la normalitat - Europa Press
L’escola d’Elionor i Sofia recupera la normalitat | Europa Press

Sofia, l’última Borbó de l’escola, s’acomiadarà definitivament del Santa María de los Rosales en la seva confirmació. El pròxim 25 de maig tindrà lloc aquest acte religiós a les instal·lacions de l’escola, en la que podrà acudir amb cinc membres de la seva família com a acompanyants. Caldrà veure si la resta de pares noten algun privilegi o algun problema relacionat amb la presència de la família reial.

Més notícies
Elionor de Borbó farà la carrera militar - Europa Press
Confirmen que Elionor de Borbó iniciarà la carrera militar aquest setembre
Notícia: Confirmen que Elionor de Borbó iniciarà la carrera militar aquest setembre
Comparteix
La ministra de Defensa ha donat detalls d'aquesta experiència de la filla de Felip VI, que durarà fins al 2026
Elionor queda en evidència per un viatge secret a Madrid - Europa Press
Elionor de Borbó, en evidència després d’un viatge secret a Madrid
Notícia: Elionor de Borbó, en evidència després d’un viatge secret a Madrid
Comparteix
S'ha saltat classes per celebrar l'aniversari de Felip, el que no va fer per mostrar suport a l'àvia en el funeral del germà
Letícia reconeix quin és el seu pitjor defecte com a reina espanyola - Europa Press
Letícia reconeix quin és el seu pitjor defecte i una escriptora el revela
Notícia: Letícia reconeix quin és el seu pitjor defecte i una escriptora el revela
Comparteix
La dona de Felip VI és conscient que sempre caurà pitjor que el seu marit
Publiquen imatges del pis de Froilán a Abu Dhabi - Europa Press
Així és per dins el pis de Froilán a Abu Dhabi: vistes al mar i piscina
Notícia: Així és per dins el pis de Froilán a Abu Dhabi: vistes al mar i piscina
Comparteix
El net de Joan Carles de Borbó està instal·lat en una de les millors zones de la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa