El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sorpresa en filtrar-se com és ara la relació d’Iñaki i Cristina de Borbó

Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó encara no han signat els papers del divorci i ja comença a ser estrany que les negociacions continuïn estancades un any i mig després. S’ha dit de tot al respecte, amb informacions contradictòries sobre la bona o mala relació que en teoria mantenen des que ell l’enganyés amb una altra dona. Ara el tema torna a estar d’actualitat perquè s’ha publicat una fotografia en què se’ls veu fent-se dos petons. Han coincidit al partit d’handbol del seu fill Pablo i, en aquest escenari, s’han saludat d’una manera molt més cordial del que la gent s’esperava després de tot el que ha passat entre ells.

La retrobada va ser respectuosa i no van dubtar en fer-se dos petons. Podrien haver-se ignorat o fer el típic -i incòmode- gest de cap. Però no, van ser simpàtics i van demostrar un relatiu bon rotllo, encara que també és cert que després van seure en fileres diferents de la grada. Mentre que la infanta espanyola seia amb l’altre fill a primera fila, Iñaki ocupava una cadira de la segona filera amb la filla i la nòvia del seu fill.

Què diuen els seus amics sobre aquest petó? Que demostra que la situació entre ells ha millorat una mica després d’uns mesos d’odi: “Van fer-se una salutació de cortesia, però encara hi ha una mica de tensió entre ells i és normal. El divorci no llega encara. Tot segueix com abans”.

Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó, més còmplices - Hola
Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó, més còmplices | Hola

La relació entre Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin ha millorat

Des de Vanitatis es pregunten com estan les coses entre ells realment. Insisteixen en què no han signat el divorci perquè Iñaki Urdangarin manté unes exigències econòmiques que Cristina no està disposada a complir. El mal rotllo s’hauria accentuat en una discussió fortíssima en què ella l’hauria acusat de fer-li un mal “irreparable” a tota la família: “Cristina va arribar a dir-li al seu exmarit que fes el que volgués, que fins i tot podia escriure unes memòries de la seva vida i que no li importava perquè el mal que podia fer al seu pare, a Joan Carles de Borbó, ja li havia fet“.

La família d’Iñaki Urdangarin es va posicionar contra Cristina de Borbó i l’haurien començat a culpar de tot. Diuen que la situació s’hauria tornat insostenible i que tota la gent del seu voltant els demanaven que fessin un esforç per rebaixar una tensió “que no afavoria a ningú”. Ara, Cristina i Iñaki tindrien una relació una mica més fluida “i suavitzada” perquè creuen que és el millor per als seus fills.

Ara que tot està més calmat, sembla que aquest bon ambient familiar estaria ajudat a què el divorci estigui “més a prop”. El temps dirà si aquest canvi d’actitud és definitiu o si parlem d’una calma temporal.

Més notícies
Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin es retroben - Europa Press

Visita sorpresa d’Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó a Granollers

Notícia: Visita sorpresa d’Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó a Granollers
Comparteix
L'exparella s'ha retrobat al camp d'handbol del fill, de Pablo, que debutava amb el seu nou equip català
Forta esbroncada entre Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó - Europa Press

Iñaki Urdangarin amenaça Cristina de Borbó: “Moment de màxima tensió”

Notícia: Iñaki Urdangarin amenaça Cristina de Borbó: “Moment de màxima tensió”
Comparteix
L'exduc de Palma estaria disposat a publicar unes memòries que podrien fer molt de mal a tota la família reial
María Jiménez mor als 73 anys - Europa Press

Mor la cantant i actriu María Jiménez als 73 anys

Notícia: Mor la cantant i actriu María Jiménez als 73 anys
Comparteix
La icònica artista de Sevilla ha perdut la vida tal com informen els fills en un comunicat tendre
Gerard Piqué i Shakira no es posen d'acord encara - Europa Press

Shakira i Gerard Piqué no es posen d’acord i continuen les negociacions

Notícia: Shakira i Gerard Piqué no es posen d’acord i continuen les negociacions
Comparteix
L'exparella no sap com repartir-se la custòdia dels fills durant les vacances i això els manté enfrontats

Comparteix

Icona de pantalla completa