El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki Urdangarin torna a Barcelona: handbol i festa amb els amics del fill
  • CA

Iñaki Urdangarin torna a ser a Barcelona. L’exmarit de Cristina de Borbó ha viatjat fins a la ciutat comtal per reunir-se amb el segon fill, el Pablo, segurament amb qui més afinitat té. A ell l’hem vist abraçat en fotografies de diferents dies que demostren que s’estima molt l’únic dels quatre que ha volgut jugar a handbol com ell. El jove juga al Barça, els qui li han donat l’oportunitat de demostrar que ha heretat el talent que tenia el pare en aquest esport.

L’exduc de Palma era tota una estrella en l’àmbit esportiu, el que fa que els companys del Pablo vulguin que els ajudi i els doni consells. És per això que aquesta setmana tots els companys del jove Urdangarin haurien acceptat encantats la seva proposta de passar una nit junts a la casa que tenen a Pedralbes. Allà hi seria el pare, orgullós del seu passat de campió del que voldria haver presumit davant dels nois.

Vanitatis assegura que van veure entrar un munt de jugadors del seu equip entrant a la casa de Pablo dimecres passat, quan Iñaki els hauria donat “una lliçó magistral”. Després de passar uns dies molt romàntics a Formentera amb la nova nòvia, l’excunyat de Felip VI hauria volgut veure el fill i també els seus amics en una reunió privada. Diversos testimonis asseguren que estava on fire: va explicar acudits, va compartir anècdotes i també va reflexionar sobre l’esport. L’estada d’Iñaki també tenia a veure amb el partit que jugaria el fill i el seu equip dijous, al que va acudir a les grades per poder animar-lo com un pare més.

Pablo Urdangarin revela com és la seva relació amb el pare - Europa Press
Iñaki i Pablo Urdangarin s’abracen en una fotografia tendra | Europa Press
Revelen quant cobra Pablo Urdangarin al Barça - Europa Press
Pablo Udangarin, el fill amb més afinitat amb Iñaki | Europa Press

Iñaki Urdangarin gaudeix d’uns dies amb el fill després del viatge a Formentera

Iñaki Urdangarin no ha parat quiet en tot l’estiu. L’hem vist a Bidart com és habitual en aquest període de l’any, el que passa a la zona en què la família té casa. Els viatges a Barcelona han estat constants aquests darrers mesos, els que ha fet juntament amb un parell d’escapades a Ginebra per poder veure la filla petita que encara viu allà amb Cristina. A Madrid el vam veure precisament en una trobada amb la infanta, amb qui va coincidir a Bidart una altra vegada. L’última escapada ha estat a Formentera, com dèiem, destí que ha escollit per desconnectar en companyia de la seva nova xicota, Ainhoa Armentia. Amb ella l’han vist passejar de la mà i fent-se petons apassionats a la platja, el que demostra que han decidit deixar d’amagar-se ara que la situació amb Cristina comença a ser una mica més cordial.

Més notícies
Iñaki Urdangarin, enxampat amb la nòvia de viatge - Europa Press
Iñaki Urdangarin i Ainhoa, caçats en unes fotos romàntiques a Formentera
Notícia: Iñaki Urdangarin i Ainhoa, caçats en unes fotos romàntiques a Formentera
Comparteix
La parella ha deixat d'amagar-se, el que demostren les imatges que han publicat sobre la seva escapada
Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó tornen a coincidir a Ginebra - Europa Press
Tercera trobada d’Iñaki Urdangarin i Cristina en menys d’un mes
Notícia: Tercera trobada d’Iñaki Urdangarin i Cristina en menys d’un mes
Comparteix
L'exparella estaria posant de la seva part per intentar calmar les coses abans de signar els papers del divorci
Surt a la llum una anècdota de Joan Carles i una de les amants - Europa Press
Sofia, testimoni de la insinuació picant d’una amant de Joan Carles
Notícia: Sofia, testimoni de la insinuació picant d’una amant de Joan Carles
Comparteix
Treuen a la llum com va ser el pitjor lleig que ha patit la dona de l'emèrit en un acte oficial, quan l'amiga especial va aparèixer sense calces
Susanna Griso té nou xicot, amb qui l'han caçat en unes fotos - Europa Press
Susanna Griso té nou xicot: fotos romàntiques i tots els detalls
Notícia: Susanna Griso té nou xicot: fotos romàntiques i tots els detalls
Comparteix
La presentadora ha estat caçada a Sevilla en una escapada amb un empresari tèxtil amb el que hauria començat una relació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa