El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Froilán, en una baralla multitudinària amb navalles i sang
  • CA

Froilán de Marichalar havia deixat enrere les baralles i titulars escandalosos, una calma que estranyava molt tenint en compte totes les polèmiques que havia arribat a protagonitzar. Doncs bé, finalment ha tornat a fer-la grossa i s’ha filtrat a la premsa la seva participació en una baralla multitudinària amb navalles a la porta d’una discoteca de Madrid. Els fets haurien tingut lloc el passat 25 de novembre, però no ha estat fins ara que El Confidencial ho ha tret a la llum.

El fill d’Elena de Borbó hauria estat involucrat en aquella batalla campal de 30 persones juntament amb un grup d’amics. Un d’ells hauria rebut una punyalada de 2,5 centímetres a l’avantbraç, el que els hauria donat ales a abandonar el lloc junts en taxi amb direcció a un hospital. La Policia Nacional ha obert diligències per un delicte de rinya i els responsables de seguretat de la Casa Reial estarien informats sobre aquest fet.

Diuen que la policia va traslladar-se fins a la porta de la discoteca a les sis del matí, quan van rebre un primer avís. En arribar-hi, haurien vist molta sang a terra i un retrovisor d’un cotxe: “Un porter de la discoteca va confirmar que s’havia produït un enfrontament entre dos grups de joves que es trobaven sota els efectes de l’alcohol”. I per què hauria començat la baralla? Asseguren que els agents sospiten que els desperfectes d’un cotxe que es troba aparcat a prop del local hauria motivat uns retrets que van acabar en baralla campal.

Froilán participa en una baralla multitudinària - Europa Press
Froilán participa en una baralla multitudinària | Europa Press

Froilán no ha tingut conseqüències legals per aquest batalla

Aquest delicte té una pena entre tres mesos i un any de presó. De moment, però, no consta que Froilán hagi estat multat o implicat judicialment. El temps dirà si acaba sent assenyalat per la justícia com un dels participants d’aquesta baralla, el que tindria conseqüències per a ell. Ha passat més d’un mes des de llavors, però, així que no hi ha moltes probabilitats que acabi sent jutjat per aquest fet.

Aquesta implicació de Froilán en una baralla suposa un altre maldecap per a la seva mare, que últimament estava centrada en tots els problemes que li està generant la filla petita. Victoria Federica també està rebel, ja que hauria fet cas omís a les indicacions de la mare i s’hauria fet influencer sense fer cas a la seva negativa. La relació entre elles seria tan tensa, que la jove hauria decidit anar a viure amb l’àvia temporalment.

Més notícies
'Polònia' triomfa amb una imitació de Felip i Letícia - TV3
‘Polònia’ triomfa amb una imitació de Felip i Letícia hilarant
Notícia: ‘Polònia’ triomfa amb una imitació de Felip i Letícia hilarant
Comparteix
La mala bava contra els Borbons ha fet molta gràcia als teleespectadors del programa de TV3
Joan Carles de Borbó no passarà el Nadal a Madrid - Europa Press
Joan Carles de Borbó no tornarà a casa per Nadal
Notícia: Joan Carles de Borbó no tornarà a casa per Nadal
Comparteix
El rei emèrit acaba de rebre la visita de les filles a Abu Dhabi, el que fa pensar que finalment no permetran que viatgi a Madrid durant les festes
Sofia i Joan Carles feliciten el Nadal conjuntament - Europa Press
Postal nadalenca de Joan Carles i Sofia: conjunta i amb imatge religiosa
Notícia: Postal nadalenca de Joan Carles i Sofia: conjunta i amb imatge religiosa
Comparteix
Felip i Letícia, per la seva banda, desapareixen de la fotografia familiar de cada any i cedeixen el protagonisme a les filles
Elena de Borbó cau del cavall enmig d'una competició - Europa Press
Elena de Borbó pateix una forta caiguda a cavall i la xarxa se’n riu
Notícia: Elena de Borbó pateix una forta caiguda a cavall i la xarxa se’n riu
Comparteix
La filla gran de Joan Carles protagonitza un vídeo que ha donat ales als més crítics per deixar-la verda

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Piltrafillas a desembre 27, 2022 | 13:11
    Piltrafillas desembre 27, 2022 | 13:11
    Ara los borbones son unos ladrones i unos macarras

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa