Blas Cantó, sobre Auryn: “Un d’ells em va pegar i em deuen diners”

Blas Cantó ha visitat ‘La Resistencia’ per presentar el seu nou llibre, en el qual es confessa sobre algunes de les experiències més dures de la seva vida. Va fer-se conegut mediàticament gràcies a la seva col·laboració en el grup Auryn, que va estar actiu entre el 2009 i el 2016. Aquest any era notícia perquè havia estat escollit com a representant d’Espanya a ‘Eurovisió’, un paper que no va poder complir perquè el festival es va suspendre arran de la crisi del coronavirus.

A l’entrevista amb David Broncano ha tractat alguns dels temes més polèmics dels últims mesos, especialment sobre la seva relació amb els companys d’Auryn: “El grup té molt misteri… Érem una família i passaven coses, era inevitable. Al principi hi havia cops de puny, baralles de nens joves. Teníem 18 anys! Un dels Auryn em va pegar i em va deixar el braç que no el vaig poder moure en una setmana. Me’l va anestesiar, em vaig quedar mort. Va ser com el segon dia de començar a assajar i per qüestions artístiques de “aquesta part no la vull cantar”. Però he perdonat a l’autor del cop, és un tros de pa”.

Com és habitual en les entrevistes de Broncano, va interrogar a Blas sobre els diners que té ingressats al banc. La sorpresa va ser que el cantant va confessar que el grup encara li deu diners: “Quan vam començar jo era l’únic que tenia diners estalviats, uns 3.000 € o així. Sempre posava jo i em deien que m’ho retornarien, però encara estic esperant. Això és el que més em fot de la gent, no m’agrada que em diguin que m’ho retornaran si no és veritat. Mai no havia dit que em devien pasta, m’he quedat a gust”, deia poc després.

Una entrevista que obre la capsa de Pandora, encara que tot envoltat d’un toc d’humor. 

Nou comentari