Belén Rodríguez confessa que va fer un trio amb Jorge Javier Vázquez i en dona els detalls

La periodista ho revela en directe i el presentador es mor de la vergonya

Moment hilarant a ‘Sábado Deluxe’. La periodista Belén Rodríguez es va sotmetre al polígraf de la veritat durant el programa d’aquest dissabte, i preguntada per si mai havia fet un trio, no es va tallar en respondre, molt sincerament: “Jo l’únic trio que he fet el vaig fer amb Jorge Javier!” En aquest moment, el presentador badaloní s’aixecava de la seva cadira i sortia un moment, clarament avergonyit, i en tornar assegurava: “M’està venint molta calor”.

“Eren dos nois i jo. En una casa que tenia abans Jorge, tenia un jacuzzi, i ens vam liar… Jo amb l’altre no vaig fer gaire res, només amb Jorge, perquè jo li vaig presentar al noi”, explicava la periodista, i el presentador, mort de la vergonya, es queixava: “Si us plau, que això ho està mirant la meva mare…”. Però a Belén Rodríguez li era igual, i continuava explicant: “Jo li vaig presentar un noi a Jorge, vam anar a dinar, vam acabar a casa seva prenent una copa, i ens vam despullar al jacuzzi”.

Jorge Javier Vázquez | Telecinco

Tot i que Jorge Javier estava mort de la vergonya i no para d’aixecar-se de la seva cadira, ella continuava amb el relat: “D’això fa 20 anys, Jorge no havia conegut a Paco ni res de res. Jorge tenia molta curiositat en saber com és un cony perquè mai n’havia vist cap, i va ser una cosa de curiositat, anatòmica”. “Ell no havia vist un cony mai, i ho volia veure, i jo li vaig ensenyar!”, exclamava la periodista.

Nou comentari