El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban demana el cap de Jorge Javier Vázquez en un ultimàtum a ‘Sálvame’
  • CA

Mai no s’havien barallat així. Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban són els pilars fonamentals de Sálvame, un presentador i una col·laboradora que han evidenciat moltes vegades l’estima que es tenen des de fa anys. Ara bé, també són dos dels que més vegades han discutit en directe. S’han dit de tot en antena, però mai no havien deixat de parlar-se durant tant de temps.

Belén Esteban, decidida a no tornar a treballar amb Jorge Javier Vázquez / Telecinco

La setmana passada van dir-se de tot en directe en una escena molt tensa que va revelar el mal caràcter del presentador català. La va deixar en evidència, el que sembla que Belén no està disposada a perdonar. No l’hem tornat a veure a plató des de llavors, uns dies allunyada del programa en els quals hauria estat reflexionant.

Informalia treu a la llum que Belén Esteban ha deixat clar als directors de Sálvame que només tornarà quan Jorge Javier Vázquez no hi sigui. No vol tornar a coincidir amb ell a plató mai més, una condició extrema que pot complicar molt la vida a l’hora d’organitzar el programa.

Sembla decidida a mantenir aquest reclam. A més a més, també es negaria a oferir una reconciliació en directe. No vol que Jorge li demani perdó ni ella vol fer-ho: “A partir d’ara no vol tornar a dirigir-li la paraula a Jorge Javier. Està molt dolguda perquè no li va agradar que la deixés de mala persona en antena”.

Belén amenaça d’abandonar el programa per sempre si els tornen a fer coincidir, un desafiament que podria accelerar la marxa de la col·laboradora. La situació sembla difícil d’arreglar, el que preocupa als teleespectadors més fidels del programa del cor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa