El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gran discussió entre Jorge Javier i Belén Esteban en directe: “Ara veig quina classe de persona ets!”
  • CA

El plató de ‘Sálvame’ ha tremolat aquest dimarts a la tarda. I ha estat per una gran discussió entre el presentador, Jorge Javier Vázquez, i la col·laboradora Belén Esteban. Tot ha començat quan ella ha dit mirant a càmera: “L’arruga és bella i m’encanta”. Eren unes paraules dirigides a María José Campanario, perquè la dona de Jesulín de Ubrique hauria fet circular una imatge de Belén mofant-se de les seves arrugues. El presentador no ha entès a què venia el comentari, però després li han enviat les imatges al mòbil, i quan ha anat a mostrar-les al seu company Kiko Hernández, Belén ha esclatat: “Ho estic veient, i jo no ric de coses teves“.

“Em molesta que ho ensenyis perquè jo que tu no faig aquestes bromes”, ha insistit la col·laboradora, alhora que ha defensat que ella li ensenyaria a ell, però no als altres. “Si et molesta, no ho torno a fer”, ha rectificat el presentador: “Em sap greu que et quedis així, Belén. Si sé que et sap greu…”. Però ella no es creia les disculpes de Jorge Javier. Kiko l’ha exculpat explicant que ell havia preguntat de quina foto es tractava i el presentador ha promès que el seu perdó era sincer: “No em creus?”, li ha preguntat, i Belén ha negat fent el comentari que l’ha ofès a ell: “No, no et crec, es clar que no et crec. Tinc moltes coses teves i en la meva vida he ensenyat res”.

La reacció de Jorge Javier no s’ha fet esperar ja que la resposta d’ella li ha semblat “pitjor” que el que ell havia fet: “M’adono de la classe de persona que ets, t’he demanat perdó i no ets capaç d’acceptar les disculpes. Mira tia, passo! M’has demostrat com ets. Em diràs tu a mi que tens fotos meves avergonyint-me?” En aquest moment, ella ha intentat explicar que no havia dit això però el presentador insistia: “De mi pots ensenyar el que et surti dels nassos però aquest tipus de comentaris a mi em demostren quina classe de persona ets. Vinga ja les ximpleries aquestes!”

Belén, visiblement afectada, ha intentat contenir les llàgrimes mentre Jorge li ha preguntat: “Només a tu se’t poden acceptar les disculpes? Als altres no? Doncs noia, amb mi no, perquè te les he demanat de cor”. La col·laboradora ha acabat marxant del plató plorant, i ell l’ha criticat: “Plorar funciona molt bé davant de la càmera”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa