El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban a la ràdio? Carlos Herrera li fa una oferta sorprenent i llaminera
  • CA

La discussió de Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez sembla que ha tingut conseqüències irreparables. La col·laboradora de Sálvame ha donat un ultimàtum al programa i ha deixat clar que no tornarà a plató si també hi és el presentador català. Es nega a tornar a coincidir amb ell, el que dificulta la seva continuïtat en el programa.

És per això que ha començat a especular-se amb el seu futur professional. Deixarà l’espai? Canviarà de cadena? Després de tants anys a primera línia mediàtica ha aconseguit una legió de fans que la seguiran allà on vagi, del que són conscients tots els programes de la competència. Entre ells destaca Carlos Herrera, que ha tornat a fer una oferta a Belén Esteban: “Belén, aquí tens la teva casa. Vine quan vulguis”, ha dit en directe des del seu programa a la COPE.

Una oferta per convertir-se en locutora del seu programa de ràdio que no és el primer cop que li proposa. Herrera ha aprofitat aquest moment complicat a Sálvame per intentar incorporar la tertuliana, el que ja va intentar el passat mes de juny. En aquell moment ella va contestar: “Jo no estic en exclusivitat amb Telecinco, així que quan vulguis em truques perquè encara sé parlar”. L’objectiu de Belén a la COPE seria donar la seva opinió sobre diversos temes d’actualitat: “Li preguntaria què opina sobre allò i que li sembla allò altre”.

Belén Esteban rep ofertes d’altres programes / Telecinco

Una altra opció seria que marxés a Viva la vida, l’altre programa de tafaneries de Telecinco. Seria un trasllat fàcil perquè el director abans ho era de Sálvame i, a més a més, manté una molt bona relació amb l’Esteban. Per una altra banda, també és probable que Jorge Javier li demani perdó i acabin fent les paus per evitar que marxi del programa. Un futur professional ple d’opcions per a una de les tertulianes més sol·licitades dels últims anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa