El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Acusen TVE d’intentar que Jacob Petrus semblés més alt que Igartiburu
  • CA

Anne Igartiburu i Jacob Petrus han estat els encarregats de presentar les campanades de TVE. El positiu en coronavirus d’Ana Obregón forçava la cadena a trobar un substitut en poc més de 48 hores, el que feia que haguessin d’optar pel presentador català d’Aquí la tierra. En un principi totes les mirades estaven en el vestit de la icònica basca, però, que tornava a confiar en el vermell de Lorenzo Caprile. En aquesta ocasió, ha estat una granota amb cotilla i un to similar al butà.

Molts es preguntaven qui era el company d’Anne, encara que aviat això va quedar en segon pla per centrar-se en l’escenografia que van escollir. Així de primeres sobtava veure Jacob a la mateixa alçada que la companya. Ella sembla bastant més alta que el presentador, el que feia que molts teleespectadors pensessin que TVE havia col·locat alguna manera d’esglaó perquè ell s’hi pugés i no es notés la diferència d’alçada.

L’estrena de Jacob Petrus s’esquitxava per aquest dubte, el que generava desenes i desenes de comentaris i mofes a la xarxa. No entenien quina plataforma li havien posat o per què ho feien. La gran majoria considerava que havia estat un error, ja que no hi havia cap necessitat i era contraproduent pujar-lo a ell perquè no era gens dissimulat i feia que quedés pitjor. Quin problema hi ha en què ella sigui més alta? Les preguntes al respecte s’han multiplicat ràpidament: “Volem saber on està pujat Jacob Petrus”, “A Jacob l’han pujat a una caixa o plataforma per estar a l’alçada de l’Anne Igartiburu”, “Que no passa res si un home és més baix que una dona. Que Chicote és més baix que Pedroche i no passa res” o “Ridícul que Jacob pugi a una caixa per estar a l’alçada d’Anne Igartiburu”, diuen alguns.

Twitter s’ha omplert de crítiques cap a la cadena per muntar un escenari així quan ja no hi ha cap necessitat. Cap dels protagonistes ha confirmat que realment hi hagués alguna banqueta perquè semblés més alt i no es notés la diferència d’alçada. Un gest antiquat que ha esquitxat la retransmissió de les campanades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa