El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón recorda el seu fill Aless disset mesos després de la seva mort
  • CA

Ana Obregón no ho pot evitar. El dolor profund que li ha provocat la mort del seu fill Aless Lequio com a conseqüència d’un càncer molt agressiu, no la deixa avançar. I això fa que el recordi constantment a les seves xarxes socials amb missatges molt dolorosos. I ho ha tornat a fer, ara que fa 17 mesos de la seva mort: “Avui fa 17 mesos que vaig haver d’enterrar al meu fill. Avui el meu cor està amb totes les mares i els pares que han tingut que acomiadar-se dels seus fills per sempre”, ha començat escrivint.

En un post publicat a Instagram amb una bonica foto d’Aless, ha continuat: “Però sobretot el meu cor està amb tots els nens i joves als qui la vida va decidir robar-los el seu futur. Però no es tracta de mi. Es tracta de tu, el meu Aless. Perquè tu vas somriure al càncer”, assegura la popular actriu.

En aquest sentit, afegeix Ana Obregón: “Amb la teva enteresa, solidaritat, amor, coratge, i aquesta lliçó de vida que amb només 27 anys has tatuat amb sang en el meu cor. Aquesta lliçó que em fa aprendre a morir en vida i sobretot perquè algun dia aprengui a viure sense tu, encara que estigui morta. “Ets el meu amor etern”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa