El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
CFGS: Guia, informació i assistència turística, especialitzat en Enoturisme
  • CA

L’Institut d’FP d’Enoturisme presenta una adaptació curricular per al curs 2021/22: El Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística tindrà un desenvolupament amb un Perfil Professional d’Enoturisme.

Els alumnes tindran una doble titulació, d’una banda el Títol oficial de tècnic superior en Turisme però, a més, incorporem l’especialització enoturística amb continguts com el tast enoturístic, els maridatges, la vinculació i el reconeixement d’altres productes de Km0 per oferir-nos singularitat territorial i foment del desenvolupament enoturístic.

Des de l’Institut d’FP tenim l’objectiu d’estar al costat del sector empresarial, d’apropar cada vegada més la formació dels nostres alumnes a la realitat empresarial. Per això treballem 3 línies:

Pràctiques amb modalitat DUAL. 1000 hores de pràctiques remunerades.
– Docents experts del sector. La formació que realitzen és la seva pròpia activitat professional.
Incorporació del Perfil professional d’Enoturisme, dotant el currículum de 198 hores que permetran desgranar continguts, ampliar coneixement i augmentar les opcions reals d’ocupació dels nostres alumnes.

L’Institut d’FP d’Enoturisme treballa per a la Promoció Turística dels territoris, i en aquests propers anys serà una gran oportunitat ja que es tracta d’un turisme cultural amb el factor enològic i els cellers com a elements primordials. Però també són importants la resta d’actors del territori: restaurants, allotjaments, espais patrimonials, cultura, paisatge, història, que responen a diferents públics amb interessos diversos.

Si ha passat el període de preinscripció i no has pogut fer la sol·licitud, et podem fer reserva de plaça per la matriculació del CFGS Guia, informació i assistència turística amb el Perfil Professional d’Enoturisme.

CLICA I OMPLE EL FORMULARI PER RESERVAR LA TEVA PLAÇA

Més informació al web www.escolaenoturisme.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa