El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La llista completa de famosos que competiran a ‘Masterchef Celebrity 8’

Masterchef Celebrity 8 acaba d’anunciar els noms dels futurs concursants. Sembla que les gravacions començaran d’aquí a poques setmanes i que podrien emetre-la després de l’estiu, un no parar d’edicions d’un programa culinari que no cansa els teleespectadors. És cert que els programes que estan emetent actualment estan rebent crítiques, però això no impedeix que facin bona audiència i que els més fidels continuïn enganxats a què passa en els fogons. Quins personatges coneguts han fitxat per sumar-se a aquesta aventura? TVE ha publicat la llista completa i hi ha moltes sorpreses, ja que ens trobem amb noms molt i molt potents.

La gran bomba d’aquest càsting és Jesulín de Ubrique, el torero i ex de Belén Esteban. Sempre que s’ha parlat d’ell a televisió ha estat sobre la seva vida sentimental, la que deixarà aparcada en una experiència en la qual haurà de demostrar si té qualitats a la cuina. No és el primer reality en el qual participa, però sí que sorprendrà veure’l en aquesta tessitura. Aquí coincidirà amb una actriu que va estar casada amb el seu germà Cayetano, Blanca Romero. A ella la vam conèixer, principalment, pel paper que interpretava a Física o química, però també ha participat en moltes pel·lícules i va arribar a estar nominada al Premi Goya.

En aquest Masterchef hi haurà una presència forta de personatges del món del cor, el que demostra el fitxatge de Genoveva Casanova. L’empresària va acaparar moltes portades com a dona de Cayetano Martínez de Irujo, una fama que va aprofitar per provar sort en un altre concurs televisiu com Mask Singer. I d’ella, a un altre perfil similar com és el d’Álvaro Muñoz Escassi. El genet sempre ha estat vinculat a la premsa rosa i ha participat en molts programes. Simpàtic i atractiu, ara haurà de posar-se el davantal i demostrar com se li dona cuinar.

Aquests són els famosos que participaran a 'Masterchef' - TVE
Aquests són els famosos que participaran a Masterchef | TVE

Toñi Moreno i Tania Llasera, les presentadores més famosos del càsting de Masterchef

Pel que fa a personatges televisius com a tal, els dos grans noms d’aquesta edició són la Toñi Moreno i la Tania Llasera. Les dues són presentadores de televisió, sense pèls a la llengua i amb una bona legió de fans. I, al seu costat, una altra que s’està obrint pas en aquest tipus de programa: Palito Dominguín, exconcursant de Supervivientes que es queda amb el lloc de la seva mare a Masterchef, el de Lucía Dominguín Bosé.

Toñi Moreno preocupada per la feina a TVE
Toñi Moreno s’estrena a Masterchef | TVE
Tania Llasera, criticada pels seus comentaris sobre la maternitat - Europa Press
Tania Llasera participarà a Masterchef | Europa Press

I no ens allunyem gaire del món del cor, ja que en aquesta edició comptaran amb dues persones famoses per haver estat parella de certs personatges. Un exemple és Sandra Gago, model i famosa pel matrimoni amb Feliciano López. I, un altre d’aquest estil, és Daniel Illescas, influencer i exparella de Laura Matamoros.

Eduardo Casanova, el mític Fidel a Aída, també hi participarà. Aquest és el primer cop que s’uneix a un programa d’aquestes característiques, però fa pinta que serà un dels preferits. Un altre actor que podrem veure darrere dels fogons és Jorge Sanz, guanyador d’un Goya que repeteix experiència en un concurs després del seu pas per El Desafío.

Eduardo Casanova participarà en 'Masterchef' - TVE
Eduardo Casanova participarà en Masterchef | TVE
Jorge Sanz se suma a l'aventura del programa culinari - Europa Press
Jorge Sanz se suma a l’aventura del programa culinari | Europa Press

TVE també ha incorporat al càsting dos actors més, la protagonista de Café con aroma de café Laura Londroño i un participant de milers de sèries d’Antena 3 com és Miguel Diosdado. Finament, tanquen aquesta llista els germans César i Jorge Cadaval, els humoristes més coneguts com Los Morancos.

Més notícies
Luca, acusat de robar a 'Masterchef' - TVE
Acusacions de ‘tongo’ a ‘Masterchef’: “Inadmissible, quin fàstic”
Notícia: Acusacions de ‘tongo’ a ‘Masterchef’: “Inadmissible, quin fàstic”
Comparteix
El fitxatge del Luca no ha agradat gens, ja que ningú no entén per què li permeten cometre un robatori
Més detalls de la intoxicació a 'Masterchef' - TVE
‘Masterchef’, en dubte per acusacions d’exconcursants: “Poc higiènic”
Notícia: ‘Masterchef’, en dubte per acusacions d’exconcursants: “Poc higiènic”
Comparteix
La intoxicació massiva que han causat en aquesta edició ha donat ales a altres per denunciar com tracten els aliments
Intoxicació a 'Masterchef' en una prova a València - TVE
TVE, en evidència per una intoxicació massiva a ‘Masterchef’
Notícia: TVE, en evidència per una intoxicació massiva a ‘Masterchef’
Comparteix
Intenten justificar-se en assegurar que aquest es tracta d'un cas "absolutament excepcional" en els 11 anys del programa
Acusen 'Masterchef' de tenir els concursants escollits abans del càsting - TVE
Una aspirant a ‘Masterchef’ els acusa de fer ‘tongo’ en els càstings
Notícia: Una aspirant a ‘Masterchef’ els acusa de fer ‘tongo’ en els càstings
Comparteix
Una de les participants a la selecció final assegura que tot és mentida i que tenen escollits els concursants des d'abans

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lpi a abril 27, 2023 | 20:06
    Lpi abril 27, 2023 | 20:06
    En definitiva, uns putos analfabets de merda, presentadors inclosos.
  2. Icona del comentari de: M'importa una merda a abril 27, 2023 | 21:34
    M'importa una merda abril 27, 2023 | 21:34
    M'importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa