El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La nova funció de Whatsapp que revolucionarà les converses
  • CA

L’aplicació de missatgeria instantània Whatsapp està provant una nova funció per a dispositius Android que ens recorda a una de les aplicacions de moda, Snapchat: WhatsApp Status.

Aquesta funcionalitat en proves forma part de l’actualització per a Android, però encara no se sap si formarà part de la nova versió definitiva de Whatsapp. La funció Status permetrà que els usuaris puguin publicar actualitzacions d’estat en format de text o imatges en una mena de cronologia d’imatges que desapareix. Així mateix, aquesta nova opció ens recorda a l’Instagram stories, que ja es troba en marxa, 

 

Més actualitzacions

Aquesta actualització en proves amplia les últimes novetats de la plataforma: des de fa uns mesos, whatsapp permet personalitzar i millorar les fotos i vídeos que comparteixes amb els contactes al voltant del món. Amb les noves funcions de la càmera en WhatsApp, pots escriure o dibuixar sobre les fotos i els vídeos, i fins afegir emojis (emoticones) per expressar-te.

Així mateix, l”aplicació des de fa uns mesos permet respondre amb missatges individuals dins el grup o citar-lo per poder continuar amb una conversa entre totes les d’un grup.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa