Gintònic amb les tres versions de Port of Dragons: Pure, Floral i Dry

Les ginebres Port of dragons compten amb suaus aromes i sabors gràcies a la destil·lació de 20 botànics, fruits, flors i llavors 100% naturals de la zona i de la millor selecció. Aquesta marca de Cervera ens proposa tres tipus diferents de ginebres, les que ofereixen elements característics de la terra. En totes elles, això queda present en els seus combinats.

Amb la versió Pure, podem crear un combinat de gust de regalèssia, pi i ginebró. Els passos a seguir són els següents:

1. Introduir glaçons de gel fins a cobrir 3/4 parts d’una copa baló gran, remoure per refredar la copa i eliminar l’aigua restant.

2. Vessar un màxim de 5 c. a certa distància del got perquè la ginebra s’oxigeni i remoure una mica posteriorment.

3. Omplir la copa suaument amb la tònica freda. Aquest pas es pot fer amb una cullera coctelera si es fa servir la base com a tobogan.

4. Fer un twist amb la pell de la llimona, tòrcer-la perquè desprengui els olis essencials a dins de la copa i afegir-la a dins després.

5. És opcional afegir unes gotes del suc de la llima per aportar un sabor més exòtic o de llimona perquè tingui un toc més cítric.

6. Per a decorar, afegir unes baies de ginebró que abans haguem pressionat lleugerament.

7. Remoure amb una cullera coctelera.

Amb la versió Floral, en canvi, aconseguirem un combinat de suaus aromes. Fer-lo és molt senzill

1. Introduir glaçons de gel fins a cobrir 3/4 parts d’una copa baló gran, remoure per refredar la copa i eliminar l’aigua restant.

2. Vessar un màxim de 5 c. a certa distància del got perquè la ginebra s’oxigeni i remoure una mica posteriorment.

3. Omplir la copa suaument amb la tònica freda. Aquest pas es pot fer amb una cullera coctelera si es fa servir la base com a tobogan.

4. Tallar làmines d’una maduixa, d’unes cireres madures o afegir-hi 4 o 5 grans de la llavor d’una magrana.

5. Tallar la pell d’una taronja dolça i fer-ne un twist que pressionarem a sobre de la copa perquè deixi anar unes gotes abans d’introduir-la a dins.

6. Afegir-hi una flor comestible com a decoració.

Finalment, també proposen fer un combinat amb la seva refrescant Dry

1. Introduir glaçons de gel fins a cobrir 3/4 parts d’una copa baló gran, remoure per refredar la copa i eliminar l’aigua restant.

2. Vessar un màxim de 5 c. a certa distància del got perquè la ginebra s’oxigeni i remoure una mica posteriorment.

3. Omplir la copa suaument amb la tònica freda. Aquest pas es pot fer amb una cullera coctelera si es fa servir la base com a tobogan.

4. Fer un twist amb la pell de la taronja, tòrcer-la perquè desprengui els olis essencials a dins de la copa i afegir-la a dins després.

Nou comentari