El gintònic més intens i aromàtic, de la mà de BCN GIN

BCN GIN ofereix una explosió de botànics i cítrics mediterranis, un nou estil de ginebra que barregen amb el gust característic dels vins negres del Priorat. Magnífica i sabrosa, consideren que és “fàcil de beure” i perfecta en ser combinada amb una tònica prèmium ben freda. El seu perfect serve és fàcil i garanteix tota una experiència d’aromes i sabors.

1. Omplir una copa globus de glaçons de gel grans.

2. Vessar-hi un xopet de vi negre, preferiblement de garnatxa o la varietat de la regió del Priorat.

3. Treure el vi i afegir-hi 35 ml de BCN GIN, la quantitat perfecta per a equilibrar amb tònica.

4. Ficar-hi una rodanxa de llima fresca i un raïm vermell.

5. Vessar-hi 200 ml de la tònica prèmium refrigerada.

6. Fer servir un colador de còctel i una cullera de trencat llarg per barrejar-ho tot.

Nou comentari