Martina Klein recorda l’arribada a Catalunya: “Va ser molt dura i en un moment dolent”

La top-model va marxar de l'Argentina amb només 12 anys, un canvi de vida radical que no va ser gens fàcil

La top-model Martina Klein va arribar a Barcelona amb només 12 anys. Els pares de l’argentina van fugir d’un país immers en una important crisi i van buscar una nova vida a Catalunya, un canvi que arribava en plena adolescència de la Martina. N’ha parlat en una entrevista molt personal a Al Cotxe!, en la qual l’hem sentit confessar-se al respecte.

Explica que els seus pares eren arquitectes, però que van haver de fer les maletes en veure que la construcció al seu país natal estava aturada. El canvi de vida i de país va afectar molt la petita Martina: “És un moment molt dolent. Va ser molt dur perquè estava començant a fer-me la meva identitat. Les regles del joc van canviar absolutament i els pares estaven en una situació molt complicada. Eren més joves que jo ara! Nosaltres vam aprendre a no molestar: calladets, bona lletra i endavant”.

No va ser fàcil fer-se a la nova ciutat i trobar el seu lloc: “Va ser tota una vida adaptar-me, ser d’aquí, preparar-me i començar la meva carrera”. Aviat, però, va decantar-se pel món de la moda i va començar a treballar com a model: “La meva mare estava molt a sobre dels fotògrafs perquè no em fessin ensenyar massa cos. I és que en el món de la moda, et disfressen d’una dona que no ets. Tens 15 però has de fer veure que tens 30. Recordo que la meva primera feina va ser una sessió fotogràfica d’una coneguda cadena de centres comercials. Jo apareixia despullada i coberta només amb una bossa de plàstic. Aquí va ser quan la meva mare ho va deixar tot per acompanyar-me”. 

 

 

Martina assegura que ha dit que no a moltes feines, del que se’n penedeix una mica: “Jo sé que el meu cos i la meva no voluntat de fer res em va limitar. Però sóc qui sóc i he fet coses molt xules”. 

Ara, 30 anys més tard de la seva arribada a Catalunya, parla un català perfecte i se sent d’aquí.  Model polifacètica i molt estimada, fa 10 anys que està casada amb l’extenista Àlex Corretja, amb qui té una filla en comú.

Nou comentari