El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un home agafa pels testicles un policia que desmantellava una festa il·legal
  • CA

Batussa a Sant Joan de Vilatorrada (Bages) arran d’una festa il·legal. Aquesta matinada, passades les 12 de la nit, la policia local del municipi ha rebut una trucada “per queixar-se del volum de la música que provenia d’un domicili, ubicat al carrer Dos de Maig. En arribar la patrulla de la policia local conjuntament amb altra de mossos, es va constatar que es tractava d’una festa familiar amb set persones de nacionalitat romanesa, tots amb evidents símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol.

A més, de celebrar una festa il·legal, la policia va constatar que no es respectaven les restriccions per la Covid, ja que al pis s’hi trobaven “altres amics” que viuen en un altre carrer de la població. En demanar-los que abaixessin la música i en intentar-los identificar, els sospitosos en una actitud “molt violenta” van atacar els agents. A un d’ells, policia local, li van intentar arrabassar-li l’arma, de fet, li van trencar la cartutxera. En no poder agafar l’arma de foc, el van agafar pels testicles, provocant-li lesions.

El resultat final de la baralla ha estat de tres persones detingudes de la mateixa família, dos denunciats per incomplir les restriccions covid i 5 agents ferits lleus, dos mossos -un d’ells amb un fort cop al cap- i tres policies locals ferits lleus. Tots van ser atesos a l’hospital de Sant Joan de Deu. A més, en demanar suport de més agents, en no haver a disposició de Mossos van haver d’ajudar efectius de la policia local de Manresa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere a abril 13, 2021 | 10:18
    Pere abril 13, 2021 | 10:18
    Després de dos dies aquests detinguts estaran lliures, com si res.... Així anem... Després passa el que passa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa