El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tiroteig mortal a Tordera: la principal hipòtesi són les drogues
  • CA

Tiroteig mortal a una urbanització de Tordera. Concretament els fets han passat a la urbanització Sant Daniel, on un home ha mort aquest dissabte al voltant de les 11 hores víctima d’un tiroteig. La principal hipòtesi dels Mossos és que el mòbil del crim ha estat el tràfic de drogues, segons expliquen fonts policials a Ràdio Tordera. La hipòtesi, però, encara no s’ha confirmat.

Poc després del tiroteig que ha acabat amb aquesta víctima mortal un grup d’agents dels Mossos que estava patrullant la zona ha detingut tres persones que fugien del lloc dels fets en cotxe. Aquests detinguts tenen 34, 35 i 48 anys. La detenció ha estat als voltants de Mataró, a la carretera B-40. Per ara la investigació continua oberta sota secret de sumari.

L’autor d’un altre tiroteig a l’Hospitalet, detingut

Aquest dissabte els Mossos han informat de la detenció de l’autor d’un tiroteig durant una baralla el passat mes de gener a l’Hospitalet de Llobregat. Se’l va detenir ara fa dotze dies després d’una investigació exhaustiva que ha durat cinc mesos. L’arrestat té una causa pendent per homicidi dolós al seu país d’origen i té vigent una ordre d’extradició que previsiblement s’executarà pròximament. Els fets es van produir al gener, quan l’autor del tiroteig va disparar una arma de foc i va ferir una persona a un establiment de menjar ràpid de la carretera de Collblanc. Ha costat molt atrapar-lo perquè durant els mesos posteriors al tiroteig ha anat canviant de domicili moltes vegades i ha utilitzat identitats falses per evitar ser descobert.

L’autor dels fets residia a l’Hospitalet de Llobregat en el moment de la detenció. El grup d’homicidis de l’AIC de la Regió Policial Metropolitana Sud va ser qui va dur a terme la detenció un cop va ser localitzat, als cinc mesos dels fets. L’autor havia pres moltes precaucions per no ser descobert: havia canviat molts cops de domicili, havia utilitzat identitats falses, havia deixat de banda els seus costums i s’havia desvinculat de les seves relacions personals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vendetta a juny 11, 2022 | 23:37
    Vendetta juny 11, 2022 | 23:37
    Volem acuyi,r kin fastic de hippys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa