El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nou crim a Catalunya: un detingut per la mort d’una dona a Empuriabrava
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres al vespre un home presumptament relacionat amb la mort a trets d’una dona de 60 anys a Empuriabrava, a l’Alt Empordà. La policia ha rebut un avís a les quatre de la tarda on se’ls demanava desplaçar-se a un domicili d’aquesta localitat perquè hi havia una dona morta amb signes de violència. S’hi han dirigit i un cop allà han obert una investigació i han comunicat la mort d’aquesta dona al jutjat de guàrdia i al forense.

La detenció, poc després de trobar el cos

Després, juntament amb el Cos Nacional de Policia, els Mossos han detingut un home relacionat amb aquests fets, tot i que no ha transcendit si es tracta d’una parella o exparella d’aquesta dona. L’home estava fugint en direcció a França en una autocaravana robada, però ha estat interceptat i detingut a Portbou. El cas està sota secret de les actuacions. Si es tracta d’un crim de violència de gènere aquesta dona, de la qual es desconeix l’edat, entraria a formar part de la tràgica llista de dones assassinades per violència masclista en aquest 2022.

Segona dona morta en només dos dies

Aquest és el segon crim violent en només dos dies. El passat dimecres també es va detenir un home per l’homicidi de la seva parella, una noia de 21 anys que es va trobar morta a un pis de Campdevànol el dia després de la festa major del municipi. El cos es va descobrir a dos quarts de tres de la tarda a un pis del carrer Puntarró d’aquest municipi del Ripollès. La detenció d’aquest home es va comunicar poc després de les nou del vespre i es van confirmar les hipòtesis que es tractava d’un crim masclista. Els Mossos encara estan a l’espera de l’autòpsia per determinar de forma precisa la causa de la mort d’aquesta noia tan jove, però amb el primer examen la forense ja va veure indicis d’un crim violent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa