El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un incendi a una nau de pneumàtics obliga a confinar barris de Sant Boi

Sant Boi de Llobregat és l’escenari d’un incendi de grans dimensions aquest dilluns a una nau de pneumàtics. Cap a les 16:26 hores d’aquest dilluns, els Bombers han rebut un avís sobre l’incendi molt vistós a una nau on encara cremen pneumàtics i que està requerint la intervenció de fins a 14 dotacions del cos d’emergències de la Generalitat. Els Bombers han explicat a través de les xarxes socials que no hi ha treballadors dins la nau, que està situada al carrer de la Riera Roja d’aquest municipi. En principi hi havien enviat 12 dotacions, que finalment han passat a ser 14 davant la impossibilitat de contenir les flames. A banda dels Bombers de la Generalitat també hi treballen els Bombers de Barcelona, donat que el foc està “completament desenvolupat” en una nau de tractament de cautxú.

Confinament preventiu i fins a nou avís dels barris pròxims a l’incendi

Davant les dimensions de l’incendi i la columna de fum que es pot veure en aquest vídeo el cos dels Bombers ha decidit el confinament preventiu als barris propers de Sant Boi de Llobregat i Cornellà de Llobregat. A banda, Protecció Civil també ha emès una prealerta en el marc del Pla Procicat per l’incendi d’indústria a Sant Boi de Llobregat.

El tuit dels Bombers on informen sobre l’incendi a Sant Boi de Llobregat / Twitter

Els usuaris de Twitter han començat a compartir imatges de l’incendi en aquesta indústria de cautxú, com ara @caltala72, que ha publicat una fotografia on s’aprecia clarament la columna de fum de la fàbrica des de Sant Feliu de Llobregat. Altres es pregunten quins són els barris afectats i reclamen aquesta informació al cos de Bombers.

Un usuari de Twitter comparteix una fotografia de la columna de fum que surt de la fàbrica incendiada / Twitter

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa