El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Evacuen el poliesportiu de Puigcerdà per una fuita de monòxid de carboni
  • CA

Els Bombers ha evacuat el poliesportiu de Puigcerdà per una fuita de monòxid de carboni que ha deixat una vintena de persones intoxicades lleus, segons han informat al Món fonts del cos. Els serveis d’emergència han rebut l’avís cap a les 16.00 després que una unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) hagi detectat la presència del gas mentre atenia al bar del recinte una persona que assegurava haver-se marejat.

Els sanitaris han determinat que presentava símptomes d’intoxicació i han avisat immediatament els Bombers, que han enviat tres dotacions. Amb l’ajuda dels Mossos d’Esquadra i la policia local han evacuat les 150 persones que hi havia al poliesportiu. Els deu intoxicats lleus han estat traslladats a l’hospital per precaució, ja que la primera revisió no ha detectat complicacions.

Fonts de Bombers de la Generalitat han explicat a aquest diari que el cos té previst continuar tota la nit amb les tasques de ventilació del poliesportiu per rebaixar les altes concentracions de monòxid de carboni que s’han detectat durant el partit. Els Bombers han determinat que la fuita provenia de la maquina d’allisar el gel de la pista, que funciona amb butà.

Accident mortal a la Selva

Dues persones van morir divendres a la nit en un accident a la C-63 a l’altura de Vidreres, a la Selva. Els Mossos van rebre l’avís cap a les 22.00 per una col·lisió frontal entre dos cotxes, amb un tercer vehicle implicat. De moment no s’ha pogut determinar la causa de l’accident. Segons el Servei Català de Trànsit, les dues víctimes mortals són els conductors dels dos turismes.

Un va morir en el moment de l’accident i l’altre, que va arribar a l’Hospital Josep Trueta en estat crítica, ha traspassat aquest matí. També hi ha dues persones ferides lleus que anaven en un tercer cotxe implicat i que van ser donades l’alta allà mateix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa