Les noves mesures contra la Covid-19 entren en vigor

L'aval del TSJC dona llum verda al Govern per posar límits a la interacció social

Les mesures anunciades el passat dilluns pel Govern, que busquen controlar l’augment de casos i frenar la transmissió de la Covid-19, han estat publicades pel Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) després de l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Les mesures proposades en una reunió extraordinària de la Comissió Delegada en matèria de Covid del Govern, encapçalada pel president Pere Aragonès, són les següents:

 • Es redueix l’horari de totes les activitats de forma que finalitzin com a màxim a les 0.30 hores (respectant 30 minuts més per a les activitats recreatives musicals que ja tenen aquesta previsió per normativa per a que puguin desallotjar).
 • Es limita les reunions i/o trobades familiars i de caràcter socials, en l’àmbit públic i privat, a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents.
 • Es recomana la limitació de l’accés a espais públics on es pugin produir concentracions de persones entre les 0.30 hores i les 6 hores (parcs, platges, etc).
 • S’elimina la possibilitat de consum en grup en l’espai públic habilitat.
 • Es recorda a les activitats el compliment de l’obligació de disposar de 2,5 m2 per persona, i no només dels límits d’aforament previstos per a cada tipologia.

El Govern està ara a l’espera de rebre l’aval del TSJC a la petició del toc de queda nocturn entre la una de la matinada i les sis del matí en els municipis amb més incidència de la covid, un total de 158.

Comentaris

  Pepet 14/07/2021 7:21 pm
  Això no serveix per a res. Els putos botellots continuaran igual. Hi ha una gran part de la joventut que es passarà aquestes directrius pel forro dels pebrots. O es que escara no els coneixeu?. Toc de queda i se fini. I al que es passi garrotada.
   Ramon 15/07/2021 11:06 am
   Tampoc és això PAPET?

Nou comentari