El TSJC avala les restriccions del Govern contra la covid-19

Es tracta de les mesures anunciades aquest dilluns

La secció 3ª de la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya avala les mesures proposades pel Govern per al control de la propagació de la covid-19. Es tracta de les mesures anunciades aquest dilluns que limiten les reunions a un màxim de 10 persones i prohibeixen l’accés a espais públics entre les 0:30 i les 6:00 així com menjar i beure als espais públics.

En una interlocutòria de set pàgines, els magistrats accepten els arguments de l’informe sanitari de la Generalitat per tirar endavant aquestes restriccions. La limitació de reunions no afecta a les bombolles de convivència, les persones que estiguin treballant, els actes autoritzats expressament o les manifestacions.

Així, a banda de les prohibicions, es recomana a les administracions públiques competents limitar l’accés als espais públics com parcs, platges o similars quan no es puguin evitar les aglomeracions, també de 00.30 a 6 hores.


Comentaris

    GAVANENC 14/07/2021 3:17 pm
    No se perque votem els catalans els goberns, si les decisions les ha de pendre el TSJC.....No entenc perque els tribunals han de tenir l'ultima paraula en temes com la salud. En quines xifres prenen les decisions un sol jutge, que afecten milers de persones....

Nou comentari