El Govern, disposat a endurir el toc de queda

Meritxell Budó diu que l'Executiu hi estaria a favor si el Prociat considera que cal

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha assegurat aquest dimarts en roda de premsa que l’Executiu està disposat a endurir el toc de queda, com han demanat algunes comunitats autònomes aquesta setmana. Budó ha dit que, com sempre, el Govern segueix les indicacions que marquen les autoritats sanitàries i si el Prociat valora finalment que aquesta mesura podria ser favorable per frenar la pandèmia de la Covid-19, en una fase d’expansió a Catalunya, s’adoptarà.

Aquest dimecres el consell interterritorial de consellers de salut amb el Ministeri de Sanitat abordarà la qüestió. La idea del govern espanyol és canviar l’estat d’alarma per permetre que les comunitats autònomes puguin jugar amb l’hora del toc de queda i passar-lo a les 20 hores, si els sembla que el canvi pugui contribuir a frenar contagis.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ja va dir ahir que veu “bé” tenir aquesta possibilitat com a Govern.

Comentaris

  Una mesura inútil 19/01/2021 6:38 pm
  El toc de queda a les 20h no solucionarà absolutament res i generarà problemes a molta gent. És una bestiesa.
  Uns autèntics cracks aquesta gent 19/01/2021 5:53 pm
  Perque no ens tornem a confinar tots? Va ser una magnífica idea, sense fisures, l'any passat. Podem tornar-hi total dintre de poc no quedarà ningú amb feina, sostent econòmic o drets fonamentals, ja posats acabarem abans tornant a fer un confinament total Tothom a votar el 14F!!! Vull dir el 30M!!! Nono, que al final és el 14F!! De moment...
  Josep 19/01/2021 5:12 pm
  I em pots dir perqué servirà el toc de queda a les 8 si els bars i les botigues ja estan tancats. Per fer veure que maneu en alguna cosa? I per les festes de Nadal, cap d'any, reis i setmana santa tot obert oi? Sempre he votat independentisme (no ERC eh!) Però aquest cop us votarà la vostra padrina!!!!
   Ricard 21/01/2021 1:13 pm
   Josep, crec sincerament que no és un problema d'independentistes. O a la resta estàn millor que nosaltres? Barrejar aigüa i oli és totalment estèril perquè tothom sap que no aconsseguiràs l'omogenietat. Per tant si continuen entussodits en barrejar politica amb sanitat, només et puc dir que estan perden el temps entre altres coses perquè mai arribaran a convergir.

Nou comentari