El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Catalunya i Madrid ‘s’espien’ mútuament per la pandèmia
  • CA

Internautes de Catalunya i la Comunitat de Madrid s’espien mútuament, segons indica un mapa d’interès sobre la restricció de mobilitat que unes comunitats autònomes tenen respecte d’altres. Les restriccions de mobilitat a Madrid són les que més interès desperten en la resta de comunitats de l’estat espanyol. A la capital espanyola, els internautes madrilenys busquen saber sobretot quines són les restriccions a Catalunya i, per proximitat, a la Rioja i la Cantàbria investiguen principalment quines són les restriccions al País Basc.

Segons revela l’anàlisi de la companyia Semrush, les restriccions de mobilitat de la Comunitat de Madrid són assumpte d’interès en totes les comunitats autònomes i en les dues ciutats autònomes de Ceuta i Melilla. El segon territori de l’estat que aixeca més interès és Catalunya. Les restriccions de mobilitat imposades pel Govern són seguides amb interès per internautes de 15 comunitats autònomes, Ceuta i Melilla.

Les restriccions de mobilitat del País Valencià també desperten l’interès de vuit comunitats autònomes. Madrid, Catalunya i el País Valencià són els tres territoris de l’estat espanyol que més interès desperten entre els espanyols.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa