Qui és el diputat que va cridar “ves al metge” a Errejón?

Carmelo Romero comparteix a les xarxes poesies que lloen Franco

Vete al médico!”. És la frase de la setmana. Aquest dimecres el diputat de Más País Íñigo Errejón feia una intervenció al Congrés per demanar-li a Pedro Sánchez que el govern espanyol es preocupés per la salut mental dels seus ciutadans, i des de la bancada de la dreta s’escoltava que algun diputat li recomanava de manera insultant que anés al metge. Un crit desafortunat que s’ha condemnat des del mateix PP. Qui va fer aquest crit va ser Carmelo Romero, i ja ha demanat disculpes.

Aquí no acaba tot, però. L’alcalde de Palos de la Frontera (Huelva) va compartir l’any 2013 al seu perfil de Twitter una poesia que lloava la dictadura de Francisco Franco. “Tots teníem diners al banc”, diu el poema, que també aplaudia la gestió d’Aznar i carregava contra la dels presidents socialistes.

Una altra de les polèmiques que van de la mà d’aquest diputat del PP va ser quan l’Ajuntament de Palos de la Frontera va posar en marxa la creació de la “Señora Covid”, l’encarregada que “realitzar tasques de neteja i desinfecció de les zones comuns i els lavabos durant la jornada escolar”. Una mesura absolutament masclista que no va passar desapercebuda.

Per cert, una altra de les anècdotes també té a veure amb Errejón. L’any 2016, quan el líder de Más País estava a Podemos va compartir una foto al seu compte de Twitter que es va fer viral. Errejón i Romero es van quedar tancats a un ascensor del Congrés dels Diputats juntament amb dos populars més i tres periodistes. “A veure si els convenço de la reforma laboral”, feia broma Errejón.

Nou comentari