El PSC acusa Aragonès de “reincidir” en els errors de l’anterior legislatura

Romero considera que Aragonès té "un govern trencat"

La diputada socialista, Alícia Romero, ha estat contundent amb la crítica al discurs de Pere Aragonès, que ha titllat d'”avorrit” i “decebedor”. “Hem vist un president que segueix sense ser el president de tots, que parla només per una meitat de Catalunya”, ha criticat abans d’afegir que Aragonès insisteix a no voler dialogar entre catalans.

El PSC insisteix en la idea d’una taula de diàleg entre partits catalans, tot i que Aragonès ha rebutjat en diverses ocasions aquesta proposta en estar centrat en la taula entre governs per resoldre el conflicte polític entre Catalunya i l’Estat. “Voldríem un president que dialogués, però ens trobem un president que vol imposar el que pensa una part dels catalans”, ha afegit.

Romero considera que el Govern està “dividit” i ha assenyalat que Aragonès ha enviat missatges al seu propi Govern al llarg del discurs. “Les divergències no sembla que hagin acabat, sinó tot el contrari”, ha defensat després d’insistir que la taula de diàleg ha evidenciat encara més les discrepàncies entre els socis de govern.

El president Aragonès, ha dit, ha demostrat en el seu discurs que “reincidirà en els errors i que segueix tenint un govern trencat”. La portaveu socialista augura que Aragonès repetirà “els errors” que van portar al president Torra a la inhabilitació ara fa un any. Per això, els socialistes emplacen el president de la Generalitat a fer propostes i dialogar “amb tots els catalans”.

“El discurs no respon als reptes que té Catalunya i no ha aportat res”, ha continuat en la crítica al discurs de dues hores que ha fet Aragonès i que ha obert els tres dies de debat de política general al Parlament. “Necessitem respostes valentes que ens permitin enfrontar la digitalització i la transició energètica que marca Europa”, ha conclós.

La sessió es reprendrà demà a les 9h i s’allargarà durant tot el dia. Dijous es votaran les propostes de resolució i s’aixecarà la sessió.

Comentaris

  Claravalls 28/09/2021 7:51 pm
  Sociatasfeixistesgal...fora de Catalunya tots els immigrants i fills d'immigrants españols inadaptats. Sou la purria ppsoecsvoxpodemitas i sou els fills de l'assassí Franco. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
  Pere Gallerí 28/09/2021 8:45 pm
  Jo em trobo amb un presidente que vol imposar el que pensen una part dels espanyols, però el PSC no en diu res d'això, perquè està de la seva part. Es a dir, que vol imposar.
  Tripartit no, gràcies 28/09/2021 9:22 pm
  Pura comèdia. El tripartit està pactat des d'abans de les eleccions (i beneït per Borbònia)
  Martí 28/09/2021 10:40 pm
  Els del psc són una colla de fracassats, que dimiteixin ja
  Anna 29/09/2021 4:00 am
  Un discurs antidemocràtic i buit de propostes de futur. Els del PSOE no tenen idees ni nivell polític.
  Jo 29/09/2021 8:53 am
  PSC, partit dels Gal.. ple de ineptes i vividors! que vagin a fer política a Madrid! a Catalunya partits catalans!
  Lisa 29/09/2021 8:57 am
  I el PSC que te? un partit ple de botiflers que s'agafen a la mamella, per continuar vivint del cuento! fora de Catalunya sucursalistes, prou perdre el temps amb la taula de diàleg! si no fos per la quantitat de inmigrants que hi ha, no tindrien la quantitat de vots que tenen.. però mireu les estadístiques.. això té data de caducitat vividors!
  mala peça 29/09/2021 9:14 am
  perquè romero, continuar donant vida al franquisme com fa el pedro sanchez, el miguel izeta o el illa, no son errors no, oi romero. Vosaltres la delegación del psoe a Catalunya, només dialogueu amb els feixistes
  Mercè 29/09/2021 9:18 am
  A veure. Guanya les eleccions l'independentisme que vol amnistia i referèndum .3 partits. Coincidència més ferma que la del govern Sanchez/Podemos en qualsevol tema. Psc arguments i polítics fluixos. i amb la mala dicció pròpia dels qui parlen sols per la gent del seu grup.

Nou comentari