El PSC, a Albiach: “I vostè ens parla de sociovergència?”

La portaveu del PSC, Alícia Romero, li ha tocat defensar l’esmena a la totalitat de la seva formació als primers pressupostos del Govern de Pere Aragonès. La diputada socialista ha tirat de beta de la ironia i de certs conceptes recurrents en la present legislatura. Així, aquesta tarda, només encetar el seu torn de paraula s’ha dirigit a la bancada del Govern d’ERC i Junts per Catalunya per fer un càlcul. “Vostès, els independentistes, han aprovat més pressupostos amb els Comuns que no pas amb la CUP, és vostè qui ens parla de sociovergència?”, ha preguntat amb picardia. Així mateix, ha assegurat que el 52% ha anat a parar “a la paperera de la història”, la frase que la CUP va utilitzar per foragitar el president Artur Mas de la primera línia política a la legislatura del referèndum.

Per Romero, “l’acord improvisat i agònic” entre ERC i Comuns per tramitar els pressupostos es carrega la famosa majoria de la investidura. Enel mateix sentit ha criticat amb duresa el “desgovern, la inestabilitat i el tacticisme polític” del Govern del president Pere Aragonès. Ara bé, Romero s’ha compromès a mantenir de manera “inalterable” la seva actitud perquè, segons ha dit, “el país necessita més que mai una alternativa”.

De fet, la portaveu socialista ha conclòs que els comptes del conseller Jaume Giró “no permeten la reactivació econòmica” i “no garanteixen que ningú quedi enrere”. A més, ha retret que el Govern no hagi volgut negociar amb el primer partit del Parlament. “La falta de diàleg no és acceptable en un moment tan complicat com aquest”, ha reblat. “El que no pot fer és improvisar amb Catalunya i la seva gent. I ho ha fet”, ha afegit. Romero ha repassat alguns dels grans números dels comptes i ha recordat que la seva formació sempre va estar disposada a enraonar amb l’executiu.

Comentaris

  Mala peça Novembre 22, 2021 | 18:17
  romero, aprenent de rottenmeier, el que si que va passar a la paperera de la història, va ser el psc, el miguel izeta, li va llançar l'històric partit, per interessos personals.
  Aragonès predica al desert... Novembre 22, 2021 | 20:17
  Els corruptes que han prUcessat cap enlloc els darrers 10 anys nomes volen el poder, per això estan en contre de tot, deuen ser moltes les menjadores que han perdut, o potser La Famiglia ha aumentat. Doneu records al batxiller foll, però que deixi de fer la vedet amb declaracions que no li pertocan, ja la va cagar prou suspenet la DUI i fugint deixant-ho tot enmerdat.
  Tripartit no, gràcies Novembre 22, 2021 | 21:17
  Pura comèdia és el que fan ERC, el PSOE-sc i la Comuna Pudenta. Fan el tripartit que van acordar abans de les eleccions per etapes i deixen pel final la incorporació del psc perquè encara corren per les xarxes les manifestacions feixistes amb en mandonguilla al front de bracet amb PePeros i falangistes de C's i els de VOX in parell de files més en darrera.
   Per tripartit ja tenim la Diputació de BCN Novembre 23, 2021 | 07:25
   Va guanyar ERC, però els corruptes prucessistes de Jx€ van preferir regalar la Presidència a la també investigada per corrupte Nuria Marín com Laura Borràs, i cadiretes pels Comuns...

Nou comentari