Protesta contra l’estat “terrorista” per exigir la “veritat” del 17-A

Centenars de persones s’han manifestat aquest dimarts a la tarda a les portes de la delegació del govern espanyol a Barcelona acusant-lo d’estar al darrere dels atemptats terroristes del 17-A a Barcelona i Cambrils. La protesta l’ha convocat l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) després que el comissari Villarejo hagi declarat en seu judicial que darrere l’atemptat del 2017 hi havia el CNI.

Els manifestants han proferit insults contra l’estat “terrorista” espanyol i han acusat els seus dirigents d'”assassins”. Els activistes han fet referències també a l’1-O i han reclamat “imposar la DUI”, a la vegada que han criticat el Govern, a qui han qualificat “de Vichy” i “covard”. Lluint estelades i lemes a favor de la independència han exigit als policies nacionals a les portes de la delegació que marxin de Catalunya. Dues furgonetes de la Brimo dels Mossos i del CNP protegeixen a hores d’ara la delegació.

La Brimo a la porta de la delegació del govern espanyol a Barcelona / Jordi Borràs

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha declarat durant la protesta que l’entitat no vol que es normalitzin declaracions com les que ha fet avui Villarejo: “Hi ha una cosa que és el dret a la veritat i els primers que el tenen son les víctimes mortals i el conjunt de la ciutadania de Catalunya, per això exigim la veritat del que va passar el 17-A”.

Elisenda Paluzie a la protesta davant la delegació del govern espanyol a Barcelona per exigir la veritat sobre els atemptats del 17-A / Jordi Borràs

Comentaris

  Gonzalo Gener 11, 2022 | 20:53
  Y os creéis a un sinvergüenza como es el Villarejo ese? No es nada raro, teniendo como tenéis a valtonic como " músico" de referencia. Todo es posible en tractorlandia.
   a Gonzalo Gener 12, 2022 | 14:51
   Després del Gal, tot és creïble, tots sabem com funcionen les clavagueres del estat, tots sabem que hi han moltes irregularitats darrera d'aquest cas, i tots sabem que hi havia relació del imam amb el CNI, tanta credibilitat té aquest individu, com els que s'entrevistaven amb els gihadistes, o els que tenien en nòmina al imam de Ripoll...i el que ho justifica o bé ho tapa és que és tan fill de puta com tots ells, us mereixeu passar per el que han passat aquestes víctimes!
   Jant Gener 12, 2022 | 23:03
   Tractorlandia Gonzalito? un hub tecnológico europeo con una marca Barcelona que duplica la de Madriz.
  Ricard Gener 11, 2022 | 21:21
  Tenim tot el dret a rebre explicacions, hi hagi hagut un crim d'estat massiu o no. No es pot normalitzar l'agressió pancastellanista que patim des de fa anys. És intolerable.
  Mejorando, en Barcelona la " fanática loca " y cuatro viejos corrupgentes. Gener 11, 2022 | 22:57
  En Tarragona, Girona y Lleida, tres viejos corrupgentes y sin la " fanática loca"..
  Fins aquí Gener 12, 2022 | 02:36
  Ni un pas enrera. S'ha acabat el bròquil.
   Pere LLimonera i Citronell Gener 13, 2022 | 10:34
   ... Endogamia, Nepotismo, Caciquismo... todo lo que los "supuestos" Izquierdistas y Nacional-Socialistas e IndePendencieros supremacistas de Patrias-Inventadas criticaban de las derechas, criticaban de estar extendido en España, etc... resulta que ellos lo hacen en Catalunya allí donde gobiernan "MuLTipLicaDo por 10" (ENdoGamia, nEPOTISMo, CaCiqUisMo x 10 )... pero los fachas siempre son los otros...
  Vergonya vostra Gener 12, 2022 | 02:44
  Terrorisme d'estat en obert. Que faran els "nostres partits"? Assassinen a casa nostra impunement? On és el Nostre Govern? Això, els ho hem de fer pagar mot car. Fills de la gran....
  ciutadà Gener 12, 2022 | 07:22
  Els que donen suport a l'estat terrorista ho son tan com aquest.
  Arxi Gener 12, 2022 | 09:27
  A veure que hi diuen aquests espanyols de pèl al pit, els molt espanyols, que odien tant als catalans...tipus Gonzalo, Luisnomeacuerdo etc etc, no sé si tenen fills, però si en algun moment poden tenir una mica de humanitat i dignitat, que es posin a la pell dels familiars dels morts i ferits, especialment dels pares del nen de 3 anys, que va pagar amb la seva vida, la seva xuleria, la seva prepotència i la seva indignitat! Espero que els responsables ho paguin amb escreix, ja sabem que el estat espanyol no farà res, però tal vegada els estrangers que ho varen patir, ho mouran als seus països d'origen, una taca més sobre Espanya, de cara al món! M'agradaria veure el que hi diu la premsa estrangera...la d'aquí ja ho sabem....

Nou comentari