El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Segon candidat del PP entre els ultres de l’Espanyol que van saltar al camp

Un segon candidat del Partit Popular (PP) es troba entre els ultres de l’Espanyol identificats pel salt al camp d’aquest diumenge a la nit mentre el Barça celebrava el títol de Lliga, com ha informat el diari Ara. Es tracta del candidat número 11 a la llista de Cerdanyola del Vallès, Carlos Ferrer-Calbetó, i apareix en unes imatges de la invasió encarant-se als Mossos d’Esquadra, que li propinen dos cops de porra a les cames. És el segon membre del PP que apareix a les llistes del partit per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Yago Darnell, número 9 a la llista de Sant Joan Despí, va ser gravat amb la cara destapada quan tirava una càmera de televisió a peu de gespa i, posteriorment, tornava a la grada. El jove, que també era entrenador de categories inferiors i coordinador al Club Junior de Sant Cugat, ja ha presentat la seva renúncia i ja no forma part de la candidatura.

Segons recull el rotatiu, la cap de llista del PP a Cerdanyola, Anabel Plans, no sabia que un membre de la seva llista hagués participat en els aldarulls a l’RCDE Stadium, però ha insistit al diari que, pel que es pot veure a les imatges, el jove “no està fent res” i no considera que la seva actuació hagi de ser castigada.

El candidat del PP, gravat per les càmeres de televisió

En el vídeo del tuit a continuació, es pot veure Ferrer-Calbetó. A partir del segon 25, vestit amb texans i un jersei negre, el jove apareix entre els ultres encarant-se amb el cos de seguretat. Ferrer-Calbetó confronta un Mosso d’Esquadra, qui li propina un cop de porra a la cuixa. Un altre agent apareix i torna a colpejar-lo a les cames, però no aconsegueixen apartar-lo i continua increpant. Finalment, al segon 42, es veu com el candidat del PP surt corrents en veure que un mosso fa el gest d’avançar cap a ell.

Els Mossos i la Lliga investiguen la invasió de camp

La investigació pels fets que han tingut lloc aquest diumenge de la nit, al final del derbi a l’estadi de Cornellà-El Prat, en què el Barça es proclamava campió de Lliga, continua en marxa per part dels Mossos d’Esquadra i la Lliga. Centenars de seguidors de l’Espanyol van saltar al camp mentre els jugadors del Barça celebraven el nou títol. Els investigadors estan analitzant totes les imatges per identificar més radicals blanc-i-blaus.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a maig 15, 2023 | 21:49
    Ricard maig 15, 2023 | 21:49
    No hi ha res com dir-se " constitucionalista" per atonyinar-se persones indefenses. Ja ho van fer l'1 d'octubre i dies posteriors. Ahir un altre cop. Això no ho persegueix la fiscalia dels castellans?
  2. Icona del comentari de: Vendetta a maig 15, 2023 | 22:18
    Vendetta maig 15, 2023 | 22:18
    Son unganyols an vingut a pagarnos las pensions
    • Icona del comentari de: Anna a maig 16, 2023 | 12:22
      Anna maig 16, 2023 | 12:22
      Ho sento però, el què escrius no és pas veritat, els dos individus actius identificats, per ara, com a hooligans de l'espanyol i "candidats" del PP, el partit fundat el 1976 per 7 exministres de franco, tenen els següents cognoms : Darnell, Bruguera, Ferrer-Calbetó i Barnils. No han vingut pas d'enlloc ni a pagar-nos res. Els catalans el primer que hem de fer és reconèixer que tenim un problema seriós, segurament som el país amb el percentatge de renegats, altrament dits botiflers, més alt de món, ho hem de saber reconèixer. Si volem resoldre aquest contrasentit nostrat, primer hem de conèixer els nostres defectes i mancances i no culpar els "altres". Uns "altres" d'orígens molt diversos i que molts d'ells lluiten amb nosaltres colze a colze i omplen el buit dels renegats i col·labos nostrats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa