El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor l’alcalde de Salàs de Pallars, Francesc Borrell
  • CA

L’alcalde de Salàs de Pallars, Francesc Borrell i Grau, ha mort aquest dissabte, segons ha informat la Secretaria d’Administracions Locals (Municat). Borràs era batlle de la població del Pallars Jussà des del 2003 –actualment per Compromís per Salàs- i es tractava d’un dels polítics pirinencs amb més trajectòria. “Volem enviar el nostre més sincer condol a la seva família i amics, a tots els veïns i veïnes de Salàs de Pallars i als companys de l’Ajuntament de Salàs de Pallars”, han afegit des de Municat.

“Ens ha deixat Francesc Borrell, company, alcalde de Salàs de Pallars i un gran defensor del socialisme i del Pallars i el Pirineu. El meu sentit condol als seus familiars i amistats”, ha piulat el líder del PSC-Units, Salvador Illa. “Molt trista per la mort del Francesc Borrell, referent polític al Pallars. Vull traslladar el meu condol als seus familiars, amics i companys”, ha afegit la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i exalcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez.

El PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran igualment s’ha sumat a les mostres de condol i ha recordat la llarga trajectòria de Borrell “en defensa del Pallars i del Pirineu”. “La seva tasca durant 18 anys al capdavant de l’Ajuntament de Salàs és el més clar llegat de la seva trajectòria política i de la petjada que deixa pels veïns i veïnes de Salàs i de tota la comarca”, ha afirmat el primer secretari de la federació del PSC a les comarques de Lleida, Òscar Ordeig.

“Borrell va ser l’impulsor de la Diada de Commemoració de la Fira de Bestiar i de la creació de les Botigues Museu de Salàs, iniciatives cabdals per a l’impuls turístic i cultural del municipi i la comarca”, ha recordat la primera secretària de l’Agrupació de Compromís per Tremp, Sílvia Romero.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gonzalo a novembre 28, 2021 | 00:47
    Gonzalo novembre 28, 2021 | 00:47
    Tal día fara un any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa