La Sexta oferirà test d’antígens als candidats abans del debat

La negativa d'Illa a fer-se la prova a TV3 continua sent polèmica

La polèmica sobre els tests d’antígens dels candidats al debat de TV3, arran que el socialista Salvador Illa la rebutgés, pot tornar a ser protagonista al debat d’aquesta nit a La Sexta. Segons ha pogut saber EL MÓN, s’oferirà als nou candidats que hi participaran i al seu equip un test d’antígens. Ara bé, no és obligatori que s’hi sotmetin. La televisió assegura que el debat se celebrarà amb totes les mesures de seguretat.

El debat serà moderat per Anna Pastor i començarà al voltant de les deu de la nit. El sorteig davant de notària Blanca Pardo per decidir les intervencions ha establert que Vox obri i tanqui el debat. Així, Ignacio Garriga (Vox) parlarà primer, seguit de Pere Aragonès (ERC), Alejandro Fernández (PP), Laura Borràs (Junts), Carlos Carrizosa (Cs), Salvador Illa (PSC), Àngels Chacón (PDeCAT), Laia Estrada (CUP) i Jéssica Albiach (En Comú Podem).

Si bé inicialment la CUP havia confirmat la seva candidata per Barcelona, ​​Dolors Sabater, finalment serà la número u per Tarragona, Laia Estrada, qui acudirà en la seva representació. El ‘minut d’or’ de l’debat, la intervenció final, arrencarà amb l’al·legat de Borràs, a qui seguirà Aragonès, Chacón, Estrada, Fernández, Carrizosa, Albiach, Illa i Garriga.

Més informació

Comentaris

    Roc 11/02/2021 7:26 pm
    No miro la Secta
    Jordi 11/02/2021 3:11 pm
    Al Salvaor Isla no cal està vacunat .

Nou comentari